Τετάρτη, 7 Μαΐου, 2025

Έξαλλος ο Γιώργος Λιάγκας με τον Καλυβάτση: «Η ειρωνεία θα μπορούσε να...

Έξαλλος έγινε ο Γιώργος Λιάγκας με τον Σωτήρη Καλυβάτση...

Βάσω Λασκαράκη: Δείτε τη να διασκεδάζει με τους γονείς της μερικά χρόνια...

Πρόσφατα η Βάσω Λασκαράκη σε συνέντευξή της αναφέρθηκε στους...

Το «φάντασμα» στα δίχτυα των δύο ψαράδων

Απαντήσεις σε μια υπόθεση που επί σχεδόν δέκα χρόνια...

Η κατάθεση της Σοφίας Παυλίδου «καίει» τον Παπαγιάννη: «Με παρακαλούσε να τον...

Στα δικαστήρια συναντήθηκαν ξανά η Σοφία Παυλίδου με τον...

«Παρούσα» η Κέλλυ των Τεμπών

Η μητέρα της φοιτήτριας παρέλαβε το πτυχίο της νεκρής κόρης της

Ιδιαίτερα συγκινητικές στιγμές εκτυλίχθηκαν το πρωί της Τρίτης στην αίθουσα τελετών του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, όπου πραγματοποιήθηκε τελετή ορκωμοσίας φοιτητών, στο πλαίσιο της οποίας απονεμήθηκε το πτυχίο στην οικογένεια της Κέλλυς Πορφυρίδου, της 23χρονης φοιτήτριας που έχασε τη ζωή της στα Τέμπη.

Η αδικοχαμένη κοπέλα σπούδαζε στο Τμήμα Μουσουλμανικών Σπουδών και τον περασμένο Νοέμβριο η οικογένειά της είχε δώσει το «παρών» σε ορκωμοσία του πανεπιστημίου, ωστόσο, για λόγους που ακόμα δεν έχουν εξηγηθεί, τελικά δεν τους απονεμήθηκε το πτυχίο της. Υπήρξαν πολλές αντιδράσεις και τελικά προχθές η οικογένειά της βρέθηκε εκ νέου στην αίθουσα τελετών, παραλαμβάνοντας τον πάπυρο, με τη φωτογραφία της Κέλλυς να τοποθετείται μπροστά από τους υπόλοιπους φοιτητές κατά τη διάρκεια της διαδικασίας. «Φαίνεται ότι το γραφειοκρατικό θέμα θεραπεύτηκε υπό μια έννοια και προσπαθούν να αποκαταστήσουν το σφάλμα τους» δήλωσε ο δικηγόρος της οικογένειας Αντώνης Ξυλουργίδης.

Από την πλευρά της, η Αννα Καρατζόγλου, μητέρα της Κέλλυς Πορφυρίδου, τόνισε: «Το όφειλαν απέναντι στη φοιτήτριά τους. Σε οποιαδήποτε εκδήλωση ή κίνηση γίνεται και τιμά το παιδί μου για μένα είναι υποχρέωση και οφείλω να παρευρίσκομαι. Να μιλώ για εκείνη. Δεν έχει καμία ουσία ή νόημα το πτυχίο σαν χαρτί. Το θέμα είναι να ήταν ζωντανή η κόρη μου και να του έδινε την ισχύ που η ίδια θα επιθυμούσε. Θα ήθελα πολύ ανάμεσα σε αυτά τα παιδιά που έβλεπα τόσο χαρούμενα, να μην ήταν η φωτογραφία του παιδιού μου. Θα ήθελα να είναι η Κέλλυ μαζί με αυτά τα παιδιά και να ορκιζόταν, παραλαμβάνοντας το πτυχίο της. Οφειλα να παρευρίσκομαι στην εκδήλωση. Περιέγραψα το παιδί μου μέσα σε λίγες προτάσεις».

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η «ωραία των Αθηνών» ταξίδεψε στο χθες!

Αρωμα από το ελληνικό «The crown» είχε η εκδήλωση...

Πόπη Λάζου: Δείτε πώς είναι σήμερα η μοιραία γυναίκα του ελληνικού κινηματογράφου

Η Πόπη Λάζου υπήρξε η μοιραία γυναίκα του ελληνικού...

Η δήλωση του Ανδρέα Μικρούτσικου για το πρόωρο τέλος του «Πάμε Δανάη»

Η κάμερα της εκπομπής «Πρωινό ΣουΣου» συνάντησε τον Ανδρέα...

Νεκρός στο σπίτι του ο «Μήτση» της Μαρινέλλας

Η είδηση, βγαλμένη από το αστυνομικό ρεπορτάζ για το...

Σάλος για τη συναυλία του Χρήστου Μάστορα στη Χειμάρρα – «Είναι προδότης»

«Ντροπή του. Θα γράψετε ότι η μάνα του Κατσίφα...

Η Νία Βαρντάλος μίλησε για την υπόθεση του Αλέξη Γεωργούλη

Η Νία Βαρντάλος παραβρέθηκε στο πλατό της εκπομπής «Τετ...
spot_img