Τρίτη, 11 Μαρτίου, 2025

Κίμπερλι Γκίλφοϊλ: «Happy birthday» με… άρωμα Ελλάδας

Εγινε 56 χρονών χθες η νέα Αμερικανίδα πρέσβης στην...

«The 2Night Show»: Καλεσμένοι του Γρηγόρη Αρναούτογλου o Ηλία Ζάρμπαλη και η...

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχεται στο «The 2Night Show» τον...

Ο όμορφος μελαχρινός που κυκλοφορεί τον τελευταίο καιρό στο πλευρό της Πόπης...

Με έναν ψηλό, μελαχρινό και ιδιαίτερα γοητευτικό άντρα στο...

Ελάχιστοι φίλοι και συνεργάτες είπαν το τελευταίο «αντίο» στη Ράνια Ιωαννίδου

Μέσα σε κλίμα οδύνης και βαθιάς συγκίνησης αλλά με...

Ο καθηγητής των Πυρήνων!

Ερευνάται αν ο «Ιάσονας» έχει σχέση και με τη Σέχτα

Στη δημοσιότητα έδωσε η Αντιτρομοκρατική τη φωτογραφία και τα στοιχεία ταυτότητας του 39χρονου «Ιάσονα» της Συνωμοσίας Πυρήνων της Φωτιάς, σε μια προσπάθεια άντλησης πληροφοριών για το παρελθόν του καθηγητή Πληροφορικής.

Πρόκειται για τον Χρήστο Ροδόπουλο του Ηλία και της Βασιλικής, που γεννήθηκε στις 10 Σεπτεμβρίου του 1976 στην Αθήνα. Συνελήφθη στις 28 Φεβρουαρίου 2015 στην Αθήνα, σε εκτέλεση εντάλματος σύλληψης του ειδικού ανακριτή – εφέτη Αθηνών για ένταξη σε τρομοκρατική οργάνωση, κατασκευή, προμήθεια και κατοχή από κοινού εκρηκτικών υλών και εκρηκτικών βομβών, παράνομη κατοχή πολεμικών τυφεκίων και πιστολιών, χειροβομβίδων, πυρομαχικών, εκρηκτικών μηχανισμών και λοιπών ειδών πολεμικού υλικού, διατρητικών και εκρηκτικών βλημάτων.

Πληροφορίες

Σύμφωνα με πληροφορίες, στην Αντιτρομοκρατική ερευνούν με σοβαρότητα το ενδεχόμενο ο «Ιάσονας» να έχει σχέση και με την οργάνωση Σέχτα Επαναστατών, καθώς κάποια μηνύματα που αντάλλαζε με τους φυλακισμένους συντρόφους του περιέχουν έμμεσες αναφορές στη συγκεκριμένη ομάδα, η οποία έχει πραγματοποιήσει μέχρι στιγμής δύο δολοφονίες (η μία από αυτές, του δημοσιογράφου Σωκράτη Γκιόλια).

Επίσης η Αντιτρομοκρατική έδωσε στη δημοσιότητα και μια πλαστή ταυτότητα που βρέθηκε στο σπίτι της μητέρας φυλακισμένου μέλους των Πυρήνων. Εκεί κρυβόταν η Αγγελική Σπυροπούλου, η οποία χρησιμοποιούσε την πλαστή ταυτότητα, καθώς φέρει δική της φωτογραφία.

Η συγκεκριμένη ταυτότητα φέρει τα στοιχεία Γεωργία Τσιριγώτη του Βασιλείου και της Φωτεινής, γεννηθείσα στις 18 Ιανουαρίου του 1990 στην Αθήνα, δημότισσα Κηφισιάς Αττικής, με αριθμό δημοτολογίου 36204/5 και ύψος 1.65 μ., και έχει φωτογραφία της συλληφθείσας Αγγελικής.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο εραστής «ποντικός» και η… αχόρταγη κουνιάδα

Γρίφο για τις διωκτικές Αρχές αποτελεί στα βόρεια προάστια...

Νίκος Φλώρος: «Πούλησα διαμέρισμα για να φτιάξω το γλυπτό της Κάλλας»

Τι μπορεί να κάνει ένας καλλιτέχνης για την τέχνη...

Αποκαλύψεις από την Klavdia που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη φετινή Eurovision

«Eχω πάρει βραβείο ως η… περισσότερο καλεσμένη σε ποντιακούς...

Bελούδινος χωρισμός για Ρέτσο και Δρέττα

Ερωτεύτηκαν και παντρεύτηκαν αθόρυβα και το ίδιο ξαφνικά και...

«Ψυχώ» στα Εξάρχεια με συλλέκτρια

Ενα ανατριχιαστικό σκηνικό βγαλμένο από σενάριο κινηματογραφικής ταινίας φρίκης...

H hair expert Δέσποινα Σουλακάκη αναλύει τις top τάσεις για τα μαλλιά μας την άνοιξη

Η άνοιξη είναι σχεδόν εδώ και όπως όλα σιγά...

Η ΕΛ.ΑΣ. βρήκε τον φονιά και το κίνητρο στη δολοφονία της συμβολαιογράφου στη Ζάκυνθο

Μια «ανάσα» από την εξιχνίαση της δολοφονίας της συμβολαιογράφου...