Σάββατο, 7 Σεπτεμβρίου, 2024

Το γαμήλιο πάρτι στο Γκάζι για Τσακαλώτο και Νάσση, οι οποίοι ...

«Παντρεύτηκε» ο... μπαμπάς, όχι τη Σκάρλετ Γιόχανσον ή την...

Διακοπές στο Αιγαίο για τον ηθοποιό Τζέισον Στέιθαμ και το μοντέλο Ρόζι...

Ο Τζέισον Στέιθαμ και η Ρόζι Χάντινγκτον διαφημίζουν την...

Στεφανία Γουλιώτη: «Έχω περάσει από μεγάλα σκοτάδια και πολλή θλίψη»

Η Στεφανία Γουλιώτη παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Πρωίαν...

Μάριο Καλντερόνε: Ο Λαρισαίος Αλέν Ντελόν της σικελικής Μαφίας

Η «νόσος των αρχιμαφιόζων», όπως του Ιταλού «νονού των...

Γυναίκα-δολοφόνος μέσω Facebook!

Στα δίχτυα της αστυνομίας η 24χρονη καλλονή και ο συνεργός της που σκότωσαν τον γιο γνωστού ενεχυροδανειστή

Το Facebook αποδείχθηκε μοιραίο για τη ζωή του! Ο λόγος για τον 30χρονο γιο γνωστού ενεχυροδανειστή ο οποίος είχε δολοφονηθεί στο σπίτι του, στη Δάφνη, στις 13 Απριλίου και το Τμήμα Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής κατάφερε να εξιχνιάσει το άγριο έγκλημα. Οργανωτής και δράστης της άγριας δολοφονίας είναι μια γυναίκα-«αράχνη», 24χρονη καλλονή την οποία το θύμα είχε γνωρίσει μέσα στα «δωμάτια επικοινωνίας» του Facebook.

Συγκεκριμένα, ο 30χρονος είχε δει τις τολμηρές φωτογραφίες που είχε στο προφίλ της η 24χρονη και θέλησε να τη γνωρίσει, χωρίς βέβαια να αντιληφθεί πως η γνωριμία του με τη γυναίκα-«αράχνη» θα σταθεί μοιραία για τη ζωή του. Ετσι, άρχισαν να συνομιλούν μέσω της ιστοσελίδας κοινωνικής δικτύωσης και ο 30χρονος έκανε το λάθος για για να δελεάσει την πανέμορφη νεαρή, να της πει ότι έχει καλή οικονομική επιφάνεια, ενώ υποστήριζε ότι η ύφεση δεν τον έχει «ακουμπήσει». Ομως η γυναίκα-«αράχνη» είχε ήδη αρχίσει να «υφαίνει» τον ιστό της γύρω από το θύμα της, ενημερώνοντας παράλληλα την παρέα της για το θανατηφόρο σχέδιό της. Επειτα από αρκετές συνομιλίες στο Facebook, ο άτυχος νέος νόμισε πως είχε καταφέρει να «ρίξει» την αιθέρια νεαρά ύπαρξη και έτσι έκλεισαν ραντεβού για εκείνο το μοιραίο βράδυ του Απριλίου, χωρίς ο ίδιος να γνωρίζει πως ήταν και το τελευταίο της ζωής του.

Η 24χρονη γυναίκα-«αράχνη» ήταν ακριβής στο ραντεβού της και την προκαθορισμένη ώρα χτυπούσε το κουδούνι στο διαμέρισμα όπου διέμενε ο γιος του γνωστού ενεχυροδανειστή. Βέβαια, η αδίστακτη δολοφόνος είχε ήδη φροντίσει να βρίσκονται έξω από την πολυκατοικία τρεις φίλοι της (ο ένας 20 ετών και οι άλλοι δύο 27 ετών). Η 24χρονη μπήκε στο διαμέρισμα και αφού έκανε αναγνώριση του χώρου και διαπίστωσε πως στο σπίτι βρίσκεται μόνο η ίδια και το θύμα της, έβαλε σε εφαρμογή το θανατηφόρο σχέδιό της.  Σε στιγμή που δεν έγινε αντιληπτή από το θύμα της, άνοιξε την πόρτα στους τρεις φίλους της, οι οποίοι εισέβαλαν στο διαμέρισμα και άρχισαν να ξυλοκοπούν τον άτυχο νέο. Στη συνέχεια με τη βοήθεια της γυναίκας-«αράχνης» έδεσαν και φίμωσαν τον 30χρονο στην κρεβατοκάμαρά του ώστε να ψάξουν ανενόχλητοι το σπίτι, με αποτέλεσμα ο άτυχος νέος να πεθάνει από ασφυξία. Μέσα στο διαμέρισμα οι δράστες ανακάλυψαν ένα μικρό χρηματοκιβώτιο, το οποίο κατάφεραν να ανοίξουν και να αρπάξουν από το εσωτερικό του χρήματα και κοσμήματα, συνολικής άξιας 150.000 ευρώ.

Αμέσως μετά το έγκλημα οι δράστες διέφυγαν στη Γερμανία, χωρίς όμως να υπολογίσουν τον «ξενοδόχο», εν προκειμένου το Τμήμα Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής το οποίο είχε εξιχνιάσει το έγκλημα και είχε στήσει «καραούλι» στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος». Ετσι, το Μεγάλο Σάββατο η γυναίκα-«αράχνη» μαζί με τον 20χρονο συνεργό της έφθασαν στην Ελλάδα για να κάνουν Πάσχα πιστεύοντας πως τα ίχνη τους είχαν «σβηστεί». Ομως, όταν στον σταθμό αποβίβασης είδαν ξαφνικά στα χέρια τους τις χειροπέδες, τότε κατάλαβαν πως από εδώ και πέρα θα «βλέπουν» την Ελλάδα μέσα από τις φυλακές.

ΘΕΟΔΟΣΗΣ Π. ΠΑΝΟΥ

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ντόπα και κόκα από «σφίχτη» γκουρού! – Οι περιπέτειες με το νόμο του ιντερνετικού Mr Fitness

«Στα πράσα» πιάστηκε γνωστός ινσταγκράμερ, που εμφανίζεται ως «γκουρού»...

Εκτός από τη σύζυγο νάρκωνε και την κόρη του για να τη βιάσουν άνδρες

Σε κατάσταση σοκ οι Γάλλοι παρακολουθούν τις καταιγιστικές εξελίξεις...

Η κόρη της Ντενίση, Μαριτίνα, έβγαλε στη… φόρα τον σύντροφό της

Η κούκλα κόρη της Μιμής Ντενίση μεγάλωσε και είναι...

Η βίλα καταφύγιο του «Ιωσήφ» Κεϊτζ

Μπορεί για ενάμιση μήνα ο χολιγουντιανός σταρ Νίκολας Κέιτζ...

Η Καινούργιου στο πλευρό του αγαπημένου της που ανοίγει μαγαζί στο Παγκράτι

Φουλ ερωτευμένη η Κατερίνα, έχει γίνει βράχος για τον...

Φώτης Μεταξόπουλος: «Καλύτερα να μεγαλώσει ένα παιδί σε ίδρυμα παρά από ομόφυλα ζευγάρια»

Ο Φώτης Μεταξόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στο περιοδικό Λοιπόν....

Η αμηχανία της Έλλης Κοκκίνου όταν ο Ηλίας Ψινάκης ανέφερε τον πρώην σύντροφό της, Γιώργο Μπόγρη

Καλεσμένη του Ηλία Ψινάκη στην διαδικτυακή του εκπομπή βρέθηκε...