Τετάρτη, 2 Απριλίου, 2025

«The 2Night Show»: Καλεσμένοι του Γρηγόρη Αρναούτογλου η Αλέκα Κανελλίδου με τον...

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχεται στο «The 2Night Show» την...

Τα «ροζ» σκάνδαλα που προκάλεσαν παγκόσμιο σάλο, με πρωταγωνιστές τα πέντε μέλη...

Η νέα σχέση του Λούις Τόμλινσον έχει ήδη προκαλέσει...

«Άγιος έρωτας»: Ο π. Νικόλαος δεν μπορεί να ελέγξει τα συναισθήματά του

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Άγιος έρωτας».https://www.youtube.com/watch?v=-Fmp-DuxjrM&feature=youtu.beΟ πατήρ Νικόλαος παραδέχεται...

Στο L.A. μέχρι τις 18 Μαΐου η πρώτη έκθεση φωτογραφίας του διεθνούς...

Η πρώτη έκθεση φωτογραφίας του Γιώργου Λάνθιμου, με τίτλο...

Τρόμος στον αέρα!

Ο κυβερνήτης πτήσης της easyJet (Λονδίνο – Ηράκλειο) λιποθύμησε και ο δεύτερος πιλότος έκανε αναγκαστική προσγείωση στη Βενετία

Ο κυβερνήτης πτήσης της easyJet (Λονδίνο – Ηράκλειο) λιποθύμησε και ο δεύτερος πιλότος έκανε αναγκαστική προσγείωση στη Βενετία

Σκηνές που θυμίζουν χολιγουντιανή ταινία τρόμου εκτυλίχθηκαν στο πιλοτήριο ενός αεροσκάφους της easyJet, το οποίο εκτελούσε πτήση με προορισμό το Ηράκλειο Κρήτης, όταν ο κυβερνήτης έχασε τις αισθήσεις του, με αποτέλεσμα να σημάνει συναγερμός στον αέρα!

Το περιστατικό, που σημειώθηκε πολλές χιλιάδες πόδια πάνω από το έδαφος, είχε αίσιο τέλος για τους 164 επιβάτες, καθώς ο συγκυβερνήτης του αεροπλάνου κατόρθωσε και το προσγείωσε με ασφάλεια στη Βενετία. Ωστόσο, μέχρις ότου ο δεύτερος πιλότος να αναλάβει τα «ηνία» του αεροσκάφους, επικράτησαν σκηνές απόλυτης αναστάτωσης μέσα στο πιλοτήριο!

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Daily Mail», το αεροσκάφος της easyJet αναχώρησε στις 7.25 το πρωί της Παρασκευής από το αεροδρόμιο του Γκάτγουικ στο Λονδίνο με προορισμό την Κρήτη. Ενώ όλα έδειχναν να κυλούν ομαλά, στα μισά της πτήσης ο πιλότος, που εκείνη την ώρα είχε τον έλεγχο, άρχισε να μη νιώθει καλά, με συνέπεια να χάσει τις αισθήσεις του.

Τελικά, χάρη στην αστραπιαία παρέμβαση του συγκυβερνήτη, το αεροσκάφος πραγματοποίησε αναγκαστική προσγείωση στο αεροδρόμιο «Μάρκο Πόλο» της Βενετίας, όπου ένα ασθενοφόρο παρέλαβε τον αναίσθητο πιλότο και τον μετέφερε στο νοσοκομείο, στο οποίο παρέμεινε ώσπου οι γιατροί διέγνωσαν πως η κατάσταση της υγείας του δεν εμπνέει ανησυχία.

Η μεταφορά των επιβατών

Στη συνέχεια, η εταιρία διέθεσε άλλο αεροσκάφος της για να μεταφέρει τους επιβάτες στο Ηράκλειο, όπου έφτασαν αργά το απόγευμα.

Το περιστατικό συνέβη μόλις λίγες ημέρες έπειτα από ένα ανάλογο, με χειρότερη εξέλιξη, στο οποίο ο πιλότος ενός επιβατικού αεροσκάφους πέθανε κατά τη διάρκεια πτήσης που εκτελούσε από το Φίνιξ προς τη Βοστόνη. Ομως, και σε αυτήν την περίπτωση, ο συγκυβερνήτης του αεροσκάφους το προσγείωσε με ασφάλεια, χωρίς να κινδυνέψουν οι 147 επιβάτες. Οπως έγινε γνωστό, κατά τη διάρκεια της πτήσης ο άτυχος πιλότος ένιωσε ξαφνική αδιαθεσία, με αποτέλεσμα το αεροσκάφος να αλλάξει πορεία και να προσγειωθεί στη Νέα Υόρκη. Το μήνυμα του συγκυβερνήτη, καθώς ανακοίνωνε στο προσωπικό εδάφους ότι υπήρχε επείγον περιστατικό στην καμπίνα, ήταν αγωνιώδες. «Ο κυβερνήτης είναι αναίσθητος και χρειάζεται άμεση βοήθεια για την προσγείωση του αεροπλάνου» ήταν τα ακριβή λόγια του, πριν αναλάβει τον έλεγχο! Οι επιβάτες έφτασαν στον τελικό προορισμό τους με άλλο αεροπλάνο, ενώ λίγο αργότερα η εταιρία επιβεβαίωσε τον θάνατο του πιλότου, χωρίς ωστόσο να διευκρινίσει τα αίτιά του.

ΜΑΡΙΑ ΜΕΪΜΑΡΗ

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Happy end» στο… θρίλερ με «Το σόι σου»

Φαμίλια ενωμένη, ποτέ νικημένη. Οι οικογενειακές ιστορίες λείπουν από...

«Μπαμ» χωρισμού: O Μπισμπίκης έφυγε από το σπίτι της Βανδή και μένει σε ξενοδοχείο

Σαν βόμβα έσκασε στα αγαπημένα τους πρόσωπα η είδηση...

Αρπακτικά του σεξ γύρω από την κόρη της Καίτης Χωματά

Η Ιουλία Μαυρομάτη, κόρη της σπουδαίας ερμηνεύτριας του Νέου...

Με ρόλο στους «Weekenders» η σύζυγος του Βαρθακούρη

Ηρθε το πλήρωμα του χρόνου για την ανανεωμένη Αντελίνα...

Δημόσια καυτά φιλιά για τον «ξεχασμένο» Κασσελάκη και τον Τάιλέρ του

Στην «ασταμάτητη αγάπη του», στον έρωτα της ζωής του,...

Η Φιλιππινέζα και ο βίαιος mr Οnirama

Δεν έχει τέλος ο «πόλεμος» ανάμεσα στη Σίσσυ Χρηστίδου...