Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024

Εκτός από τον νέο κύκλο του «GNTM» η Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Εκτός η Ηλιάνα Παπαγεωργίου από το «GNTM», αλλά και...

Το γαμήλιο πάρτι στο Γκάζι για Τσακαλώτο και Νάσση, οι οποίοι ...

«Παντρεύτηκε» ο... μπαμπάς, όχι τη Σκάρλετ Γιόχανσον ή την...

Διακοπές στο Αιγαίο για τον ηθοποιό Τζέισον Στέιθαμ και το μοντέλο Ρόζι...

Ο Τζέισον Στέιθαμ και η Ρόζι Χάντινγκτον διαφημίζουν την...

Στεφανία Γουλιώτη: «Έχω περάσει από μεγάλα σκοτάδια και πολλή θλίψη»

Η Στεφανία Γουλιώτη παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Πρωίαν...

«Εγώ δεν έχω φυσιολογική ζωή  ;»

Η on air αντεπίθεση του Σεργουλόπουλου στον Λιάγκα, επειδή εκείνος είχε σχολιάσει δηκτικά την απόφασή του να γίνει πατέρας

Η on air αντεπίθεση του Σεργουλόπουλου στον Λιάγκα, επειδή εκείνος είχε σχολιάσει δηκτικά την απόφασή του να γίνει πατέρας

Μια ωραιότατη «κωλοτούμπα» και μια συγγνώμη εισέπραξε από τον Γιώργο Λιάγκα ο Φώτης Σεργουλόπουλος. Ο παρουσιαστής του «ΦΜ live» βρέθηκε στο πλατό του «Πρωινού» του ΑΝΤ1 και, όταν άρχισε να μιλά για τον γιο του, κατακεραύνωσε τον οικοδεσπότη, θυμίζοντάς του ότι πριν από δύο χρόνια είχε σχολιάσει προσβλητικά την απόφασή του να γίνει πατέρας.

«Με πείραξε αυτό που είπες, με προσέβαλε, γιατί αναρωτήθηκες αν ο γιος μου θα μεγαλώσει φυσιολογικά, κάτι που δεν θα έκανες σε άλλη περίπτωση παιδιού που γεννιέται. Με πείραξε γιατί θεωρείς και μη φυσιολογική τη δική μου ζωή» είπε ο Φώτης και ο Λιάγκας έσπευσε να διευκρινίσει ότι δεν είχε πρόθεση να τον προσβάλει και πως έγινε παρανόηση των λεγομένων του.

f2 20f3 13

 Η συγγνώμη

Ομως ο Σεργουλόπουλος, που μάλλον του τη φύλαγε καιρό, δεν άφησε και αυτή την τοποθέτηση του παρουσιαστή αναπάντητη. «Εχω το βίντεο με όσα είπες», είπε, για να εισπράξει αμέσως τη συγγνώμη του δημοσιογράφου. «Είχες χρησιμοποιήσει αυτές τις εκφράσεις και αναρωτήθηκες μάλιστα και με ποιον τρόπο έγινε η σύλληψη του παιδιού. Είναι ορισμένα πράγματα που, επειδή είμαστε στην τηλεόραση, δεν αναφερόμαστε τόσο ανοιχτά (σε αυτά), όπως σε έναν f4 7καναπέ. Κι επειδή τα είχες πει δημοσίως, ήρθα να τα πούμε και τετ α τετ!» τον… στόλισε ο παρουσιαστής του Star, βάζοντας μπουρλότο στην κουβέντα και αποκαλύπτοντας πως υπάρχουν κι άλλοι μπαμπάδες στη showbiz σαν αυτόν, αλλά το κρύβουν!

Οταν ρωτήθηκε από τη Φαίη Σκορδά γιατί δεν υιοθέτησε ένα παιδί, ο Φώτης είπε ότι «το είχα προσπαθήσει, αλλά δεν δίνουν εύκολα σε μονογονικές οικογένειες», συμπληρώνοντας πως και ακόμη και τώρα θα ήθελε να υιοθετήσει ένα παιδάκι.

Ο συμπαρουσιαστής και φίλος της Μαρίας Μπακοδήμου, που είχε μιλήσει ανοιχτά σε τηλεοπτική εκπομπή για τις σεξουαλικές προτιμήσεις του, είχε δηλώσει ότι επιθυμούσε διακαώς να αποκτήσει ένα παιδί. Και τα κατάφερε με τη βοήθεια μιας φίλης του που έφερε στον κόσμο τον δίχρονο σήμερα Γιώργο, ο οποίος πηγαίνει σε παιδικό σταθμό. Νονά του είναι η κολλητή και συνεργάτιδά του Μαρία και, όπως λέει στενός συνεργάτης τους, «ο μικρός είναι “Φωτάκι”, δεν έχει πάρει τίποτα από τη μαμά του»!


ss 14

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ντόπα και κόκα από «σφίχτη» γκουρού! – Οι περιπέτειες με το νόμο του ιντερνετικού Mr Fitness

«Στα πράσα» πιάστηκε γνωστός ινσταγκράμερ, που εμφανίζεται ως «γκουρού»...

Ο Αθερίδης σόκαρε το πανελλήνιο μιλώντας για την «άγνωστη» περιπέτεια με την υγεία του

Σόκαρε το πανελλήνιο ο Θοδωρής Αθερίδης για το εγκεφαλικό...

Εκτός από τη σύζυγο νάρκωνε και την κόρη του για να τη βιάσουν άνδρες

Σε κατάσταση σοκ οι Γάλλοι παρακολουθούν τις καταιγιστικές εξελίξεις...

Η κόρη της Ντενίση, Μαριτίνα, έβγαλε στη… φόρα τον σύντροφό της

Η κούκλα κόρη της Μιμής Ντενίση μεγάλωσε και είναι...

Το γαμήλιο πάρτι στο Γκάζι για Τσακαλώτο και Νάσση, οι οποίοι επισημοποίησαν τη σχέση τους

«Παντρεύτηκε» ο... μπαμπάς, όχι τη Σκάρλετ Γιόχανσον ή την...