Τρίτη, 11 Φεβρουαρίου, 2025

Ανω κάτω το αστυνομικό σώμα με τον τρανς ένστολο που υπηρετούσε στη...

Σάλο έχει προκαλέσει στην κοινή γνώμη το αποκλειστικό ρεπορτάζ...

Καίτη Γκρέυ: Διαθήκη (;) σε φάκελο

Εναν μυστηριώδη φάκελο, με άγνωστες λεπτομέρειες που είχε δώσει...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τρίτη 11 Φεβρουαρίου

ΚΡΙΟΣ: Για να περάσει το δικό σας, κάντε το...

«Grand Hotel»: Το ξέσπασμα του Χαραλάμπη στην Κυβέλη για την αδικία της...

Όσα θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Grand...

Στο «κάδρο» και η φίλη του φονιά

Το ιατροδικαστικό πόρισμα δείχνει ότι πιθανώς βοήθησε τον μακελάρη στον τεμαχισμό του πτώματος!

«Αιχμηρό» είναι το ιατροδικαστικό πόρισμα για την 25χρονη φίλη του στυγερού φονιά που κατακρεούργησε και έβρασε τον φίλο του στις Κεραμάτες Αρτας. Σύμφωνα με αυτό, ο μακελάρης Νίκος Γκόγκος, που ήδη έχει προφυλακιστεί μετά την ομολογία του, χρειάστηκε ώρες για να τεμαχίσει το πτώμα του άτυχου φίλου του. Αποκάλυψη που ενέχει την πιθανότητα να χρειάστηκε τη βοήθεια της φίλης του για να φέρει εις πέρας το φρικιαστικό έργο του.

«Η διαδικασία για τον τεμαχισμό του άτυχου άνδρα από τη Φιλιππιάδα ήταν χρονοβόρα» είπε στην «Espresso» ο ιατροδικαστής Ιωαννίνων Θεόδωρος Βουγιουκλάκης, ο οποίος πραγματοποίησε την ιατροδικαστική εξέταση σε ό,τι απέμεινε από τη σορό του άτυχου Γιώργου Παπαλέξη από τη Φιλιππιάδα Πρέβεζας. Ο ίδιος εξήγησε πως δεν αποκλείεται ο δολοφόνος να είχε και συνεργό στον τεμαχισμό της σορού, καθώς ήταν  πολύωρη διαδικασία που δεν μπορούσε να κάνει μόνος του. Η 25χρονη πήρε προχθές τον δρόμο για τις γυναικείες φυλακές Κορυδαλλού, αφού παρά την πολύωρη κατάθεσή της, δεν κατάφερε να πείσει τον ανακριτή και τον εισαγγελέα για την αθωότητά της. Η ίδια ισχυρίστηκε ότι αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα και πως τη νύχτα του φονικού είχε κάνει χρήση ναρκωτικών μαζί με το θύμα και τον θύτη.

Το πρωτοφανούς αγριότητας φονικό που έχει αφήσει άφωνο το πανελλήνιο αποκαλύφτηκε την περασμένη Τετάρτη, με τη σύλληψη του 36χρονου Νίκου Γκόγκου, ο οποίος ομολόγησε ότι πυροβόλησε και κατακρεούργησε μέσα στο σπίτι του τον 48χρονο Γιώργο Παπαλέξη που τον είχε επισκεφτεί στις 11 Φεβρουαρίου. Ο λόγος ήταν ασήμαντος, αφού όπως έγινε γνωστό, δράστης και θύμα άρχισαν να λογομαχούν επειδή ο Γκόγκος κατηγόρησε τον Παπαλέξη ότι του είχε κλέψει χρήματα και ναρκωτικά το διάστημα που τον φιλοξενούσε. Ο 36χρονος δράστης βρίσκεται ήδη στη φυλακή, ενώ οι έρευνες της Ασφάλειας συνεχίζονται για τον εντοπισμό του κρανίου του θύματος, που το πέταξε στον Αραχθο ποταμό.

ΕΥΑ ΠΑΠΑΔΑΤΟΥ

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ολγα Πάστρα: Την πρόδωσε η καρδιά της τρεις μήνες μετά τη γέννηση του δεύτερου παιδιού της

Υπόδειγμα κόρης, συζύγου και μάνας, η σχεδιάστρια κοσμημάτων Ολγα...

Τα καλύτερα serum, με ρετινόλη που θα σου χαρίσουν καθαρό και λαμπερό δέρμα

Ολοι υποστηρίζουν πως η επιδερμίδα αλλά και ολόκληρο το...

Ιγγλέζου και Ράλλη βάζουν τα κάλλη τους μπροστά για τον απειλητικό εγκέλαδο

Την ώρα που οι κάτοικοι της Σαντορίνης ελπίζουν να...

Ο ΕΟΦ προειδοποιεί για δύο σκευάσματα

Καμπανάκι κινδύνου χτυπά ο Εθνικός Οργανισμός Φαρμάκων στους καταναλωτές,...