Τρίτη, 11 Μαρτίου, 2025

Κίμπερλι Γκίλφοϊλ: «Happy birthday» με… άρωμα Ελλάδας

Εγινε 56 χρονών χθες η νέα Αμερικανίδα πρέσβης στην...

«The 2Night Show»: Καλεσμένοι του Γρηγόρη Αρναούτογλου o Ηλία Ζάρμπαλη και η...

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχεται στο «The 2Night Show» τον...

Ο όμορφος μελαχρινός που κυκλοφορεί τον τελευταίο καιρό στο πλευρό της Πόπης...

Με έναν ψηλό, μελαχρινό και ιδιαίτερα γοητευτικό άντρα στο...

Ελάχιστοι φίλοι και συνεργάτες είπαν το τελευταίο «αντίο» στη Ράνια Ιωαννίδου

Μέσα σε κλίμα οδύνης και βαθιάς συγκίνησης αλλά με...

Επιχείρηση Ιντέγιε!

Ο Σίλβα θέλει να «αφυπνίσει» τον Νιγηριανό για να πάρει ο «Θρύλος» αποτέλεσμα στο Βέλγιο

Επιμέλεια
Χάρης Δάντσης

Η πρόκληση του Γιουρόπα Λιγκ υποχρεώνει τους παίκτες του Ολυμπιακού να αφήσουν στην άκρη του μυαλού τους όσα έγιναν στο ντέρμπι με την ΑΕΚ και να επικεντρωθούν στη μεθαυριανή εκτός έδρας μάχη με την Αντερλεχτ. «Θα πάμε εκεί για να πάρουμε αποτέλεσμα» έλεγαν χαρακτηριστικά στου Ρέντη χθες οι «ερυθρόλευκοι», με τον Μάρκο Σίλβα να προβληματίζεται έντονα από την πτωτική πορεία του Ιντέγιε Μπράουν. Ο Νιγηριανός επιθετικός δεν έχει βρει δίχτυα στα τρία τελευταία παιχνίδια, ενώ κόντρα στην «Ενωση» έδειχνε εντελώς έξω από τα… νερά του.

Η έλλειψη ανταγωνισμού που υπάρχει στη θέση όπου αγωνίζεται ενδεχομένως να είναι το βασικό αίτιο των χαμηλών «πτήσεών». Ο Πορτογάλος τεχνικός, ωστόσο, καλείται να βρει άμεσα τη φόρμουλα που θα τον… ανεβάσει. Γνωρίζει πολύ καλά, άλλωστε, ότι, αν η ομάδα του σκοράρει την Πέμπτη στις Βρυξέλλες, θα αποκτήσει σημαντικό προβάδισμα εν όψει της ρεβάνς (25/2) στο «Γ. Καραϊσκάκης». Αν και δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες, υπάρχει στο μυαλό του Ιβηρα κόουτς το ενδεχόμενο χρησιμοποίησης του Πουλίδο στην κορυφή της επίθεσης. Στα άκρα, μετά τον τραυματισμό του Πάρντο, θα βρεθούν εκτός απροόπτου οι Σεμπά και Ντουρμάζ.

Ο τεχνικός της βελγικής ομάδας Μπέσνικ Χάσι μίλησε για τους πρωταθλητές Ελλάδας και τόνισε ότι «είναι μια πολύ καλή ομάδα. Είναι ακόμα καλύτερη σε σχέση με πριν από δύο χρόνια, που μας κέρδισε στην έδρα μας (0-3). Θα πρέπει να πιάσουμε πολύ καλή απόδοση και ας ελπίσουμε ότι ο Ολυμπιακός δεν θα βρεθεί σε καλή ημέρα. Αλλά είναι ξεκάθαρο ότι ο Ολυμπιακός είναι το φαβορί, κάτι που φαίνεται και από τα αποτελέσματα στο Champions League, όπου νίκησαν την Αρσεναλ».

Βλέπει Διούδη για του χρόνου

Την περίπτωση του Σωκράτη Διούδη φέρεται ότι εξετάζει, εν όψει της νέας περιόδου, ο Ολυμπιακός. Ο 23χρονος τερματοφύλακας πραγματοποιεί εξάλλου καλή σεζόν με τον Πανιώνιο (αγωνίζεται ως δανεικός), ενώ στα τέλη Ιουνίου μένει ελεύθερος από την ομάδα που ανήκει, την Κλαμπ Μπριζ.

Παράλληλα, ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ και νυν της Βαγεκάνο Ραζβαν Ρατς παραδέχτηκε με δηλώσεις του ότι το περασμένο καλοκαίρι είχε δεχτεί κρούση από τον Ολυμπιακό, ωστόσο απέρριψε την προσφορά του «από σεβασμό προς τους οπαδούς του ΠΑΟΚ».

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο εραστής «ποντικός» και η… αχόρταγη κουνιάδα

Γρίφο για τις διωκτικές Αρχές αποτελεί στα βόρεια προάστια...

Νίκος Φλώρος: «Πούλησα διαμέρισμα για να φτιάξω το γλυπτό της Κάλλας»

Τι μπορεί να κάνει ένας καλλιτέχνης για την τέχνη...

Αποκαλύψεις από την Klavdia που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη φετινή Eurovision

«Eχω πάρει βραβείο ως η… περισσότερο καλεσμένη σε ποντιακούς...

Bελούδινος χωρισμός για Ρέτσο και Δρέττα

Ερωτεύτηκαν και παντρεύτηκαν αθόρυβα και το ίδιο ξαφνικά και...

«Ψυχώ» στα Εξάρχεια με συλλέκτρια

Ενα ανατριχιαστικό σκηνικό βγαλμένο από σενάριο κινηματογραφικής ταινίας φρίκης...

H hair expert Δέσποινα Σουλακάκη αναλύει τις top τάσεις για τα μαλλιά μας την άνοιξη

Η άνοιξη είναι σχεδόν εδώ και όπως όλα σιγά...

Η ΕΛ.ΑΣ. βρήκε τον φονιά και το κίνητρο στη δολοφονία της συμβολαιογράφου στη Ζάκυνθο

Μια «ανάσα» από την εξιχνίαση της δολοφονίας της συμβολαιογράφου...