Δευτέρα, 21 Απριλίου, 2025

Tα τηλεπαιχνίδια που σάρωσαν σε τηλεθέαση και πήραν το πράσινο φως και...

Άλλοι ετοιμάζουν τα κάρβουνα για τον οβελία και άλλοι...

Ο Μενέλαος Τζαβέλλας στον «δρόμο» του αγίου Νεκταρίου

Η θεία αύρα του αγίου Νεκταρίου θα απλώνεται μόνο...

«Η Ταράτσα του Φοίβου» ξανά στο θερινό θέατρο «Αλσος»

«Η Ταράτσα του Φοίβου» συνεχίζει να γράφει τη δική...

Βάζουν… μπρος στο «Παρά 5»

To «Παρά 5» επιστρέφει στη μικρή οθόνη και μετά...

«Ακόμα πονάω»

Ο Σλούκας συνεχίζει τη θεραπεία για να προλάβει να παίξει στο Προολυμπιακό

Ο Σλούκας συνεχίζει τη θεραπεία για να προλάβει να παίξει στο Προολυμπιακό

Η αποχώρηση των Σπανούλη, Ζήση από την Εθνική μπάσκετ δίνει τα «κλειδιά» της ομάδας στους Γιάννη Μπουρούση, Γιάννη Αντετοκούνμπο. Οι αντικαταστάτες των δύο πρώτων, ωστόσο, στην περιφέρεια του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος θα είναι οι Νικ Καλάθης, Κώστας Σλούκας.

Ο τελευταίος, πάντως, ενώ είναι έτοιμος να φορέσει τον «μανδύα» του καθοδηγητή, για την ώρα έχει ένα «πέπλο» αμφιβολίας πάνω από το κεφάλι του, λόγω των συνεχόμενων ενοχλήσεων στο πέλμα.

«Πάνω απ’όλα η ομάδα»

Ο Σλούκας ευελπιστεί να είναι σε κατάσταση να ενισχύσει την Εθνική στο Προολυμπιακό τουρνουά στο Τορίνο (σ.σ.: 4-10/7) και στη χθεσινή συνάντηση των διεθνών με τα ΜΜΕ τόνισε στη «Espresso» ότι «αυτή τη στιγμή που μιλάμε δεν μπορεί κανείς να υπολογίσει τις πιθανότητες να είμαι έτοιμος. Πονάω και το ξέρει και ο κόουτς Φώτης Κατσικάρης, που με στηρίζει, αφού είχαμε επικοινωνία όλη τη σεζόν και τον είχα ενημερώσει για το πρόβλημα».

Ο γκαρντ της Φενερμπαχτσέ επισήμανε ότι «αυτό που μετρά τώρα είναι ότι είμαι εδώ, ελπίζοντας να καταφέρω να βοηθήσω, αν βρεθώ στη 12άδα. Δεν έκανα χάρη σε κανέναν που ήρθα, ούτε η Εθνική σε εμένα που με κάλεσε. Η ομάδα είναι πάνω απ’ όλα και όλους. Ηρθα γιατί ευελπιστώ να μπορέσω να συνεισφέρω». Τέλος, για την αγωνιστική εικόνα που αναμένει το κοινό, τόνισε ότι «αποχώρησαν “ιερά τέρατα”, που πρόσφεραν πολλά. Η φετινή Εθνική ίσως είναι διαφορετική, με ταλέντο, λιγότερη εμπειρία, αλλά περισσότερο… απρόβλεπτο παιχνίδι!».

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το… «ωραιότερο Πάσχα του κόσμου» με sold out Λευτέρη Πανταζή στο Sea Satin της Μυκόνου

Ταραχή στο νησί των ανέμων θα φέρει ο Λευτέρης...

Οι Ελληνες celebrities που βρίσκονται στα… τέσσερα σημεία του ορίζοντα για τις πασχαλινές διακοπές τους

Celebrities σε πασχαλινές διακοπές στα τέσσερα σημεία του ορίζοντα....

Πολυχρονίδης και Μαγγίρα στο «Κλαμπ του 1%»

H Mπέττυ Μαγγίρα και ο Πέτρος Πολυχρονίδης βρίσκονται πολύ...

Ανάσταση για τους celebrities σε θαλαμηγούς και βίλες-φρούρια

Από τις Σπέτσες και τη Μύκονο ως το Ντουμπάι,...

Στέφανη Κρασσά: Ανεβαίνει γολγοθά αλλά… δεν λυγίζει

Ανέβηκε τον δικό της γολγοθά, αλλά δεν λύγισε. Η...

H «Ανάσταση» της Όλγας

Είναι το πρώτο Πάσχα της Ολγας Κεφαλογιάννη μετά το...

Ο τρίτος γάμος τού Κονιτόπουλου

Το ξέσπασμα του Βαγγέλη Κονιτόπουλου για τον αποκλεισμό του...
spot_img
spot_img