Τετάρτη, 9 Οκτωβρίου, 2024

Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας αποκαλύπτει: «Στο μακιγιάζ του ΣΚΑΙ πέρυσι έβλεπαν φανατικά ΣουΣου»

Στο τέλος της εκπομπής της Ελένης Τσολάκη, ο Λάμπρος...

Χρήστος Βαλαβανίδης για Αλέξανδρο Ρήγα: «Ταλέντο έχει, τρόπους δεν έχει, είναι κακότροπος»

Ο Χρήστος Βαλαβανίδης μίλησε στην εκπομπή «Breakfast@star». Ο γνωστός...

Τσιμτσιλή για Σεργουλόπουλο: «Έχεις πικράνει κόσμο αλλά επειδή πέρασαν 20 χρόνια δεν...

Στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή σχολίασαν την συνέντευξη που...

Βάσω Γουλιελμάκη: «Η Γίτσα δεν ξέρει με ποιον από τους δυο ανιψιούς...

Η Βάσω Γουλιελμάκη, η ασυγκράτητη Γίτσα Φορτουνάκη Βροντάκη, μίλησε στην εκπομπή...

Στο φως τα «βρόμικα» μυστικά

Ο 41χρονος έχει και πέμπτο παιδί! Η κατάθεση του 13χρονου που μαζί με τον 11χρονο αδερφό του είδε την 26χρονη να κατακρεουργεί στην αυλή με πέντε μαχαιριές τη μητέρα τους

Ο 41χρονος έχει και πέμπτο παιδί! Η κατάθεση του 13χρονου που μαζί με τον 11χρονο αδερφό του είδε την 26χρονη να κατακρεουργεί στην αυλή με πέντε μαχαιριές τη μητέρα τους

Διαστάσεις αρχαίας τραγωδίας έχει πάρει το πρωτοφανές έγκλημα με θύμα την 38χρονη στο Κορωπί, καθώς αποκαλύπτεται ότι η σφαγή της έγινε μπροστά στα μάτια των δύο παιδιών της, ηλικίας 13 και 11 χρόνων! Τα δυο παιδιά πάγωσαν βλέποντας την 26χρονη σύντροφο του πατέρα τους να κατακρεουργεί σε κατάσταση αμόκ με πέντε μαχαιριές τη μητέρα τους και αντίζηλό της, χωρίς να μπορούν να την εμποδίσουν!

ΑΠΟ ΤΗ ΣΟΦΙΑ ΣΠΙΓΓΟΥ

«Μπαμπά, την έσφαξε τη μαμά μου!» είπε σοκαρισμένο μέσα σε λυγμούς το 13χρονο αγόρι στον πατέρα του Γιάννη Θ., μόλις τον είδε να φτάνει στην αυλή του σπιτιού, όπου κειτόταν αιμόφυρτη η μητέρα του Θεοδώρα Π.! Το παιδί είχε υποστεί ισχυρό σοκ και χρειάστηκε η παρουσία ψυχολόγου για f1 53να καταθέσει όσα φρικτά βίωσε μαζί με το 11χρονο αδελφάκι του, τα οποία δεν θα φύγουν ποτέ από το μυαλό τους.

«Βρισκόμουν με τον αδελφό μου μέσα στο σπίτι, όταν ξαφνικά ακούσαμε τη μητέρα μας να φωνάζει. Καλούσε σε βοήθεια. Βγήκαμε αμέσως έξω και εκείνη τη στιγμή την είδαμε να μαχαιρώνει τη μητέρα μας. Την είχε ρίξει στο έδαφος και τη μαχαίρωνε. Τρέξαμε αμέσως και προσπαθήσαμε να τις χωρίσουμε, μέχρι που έφτασε ο πατέρας μας…» κατέθεσε ο 13χρονος.

Μαλλιοτράβηγμα

Πλέον, τόσο τα δύο παιδιά που έχασαν τη μητέρα τους όσο και τα δύο μωρά της φόνισσας, ηλικίας 23 και 11 μηνών, η οποία βρίσκεται προφυλακισμένη, φιλοξενούνται από συγγενικά τους πρόσωπα περιμένοντας τη Δικαιοσύνη να αποφασίσει για την τύχη τους.
Από τη νεκροτομή προέκυψε ότι το θανάσιμο πλήγμα στην 38χρονη ήταν μια μαχαιριά στον πνεύμονα. Η 26χρονη φόνισσα περιέγραψε κυνικά στην απολογία της όσα την οδήγησαν στη δολοφονία και ισχυρίστηκε ότι προηγήθηκαν λεκτική πρόκληση και μαλλιοτράβηγμα. «Μου είπε “σου αρέσει να πη… εμένα και μετά εσένα;” Εγώ της είπα “τώρα σε πείραξε που γα… εμένα, 16 χρόνια σε κεράτωνε” και εκείνη με άρπαξε από τα μαλλιά, με πέταξε κάτω χτυπώντας με και βρίζοντάς με παράλληλα» ανέφερε η Νικολέττα Π.

Στην απολογία της η 26χρονη ζήτησε να πάρει τα παιδιά της μαζί της στη φυλακή, παρότι ο δικηγόρος της Βασίλης Ταουξής έχει αιτηθεί την εξέτασή της από ειδικό ψυχίατρο πραγματογνώμονα. Μάλιστα η αδελφή του 41χρονου πατέρα των παιδιών έκανε λόγο για αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά της 26χρονης, αναφέροντας: «Δεν ήθελε το μωρό, δεν το αγαπούσε, μου έλεγε ότι θα πετάξει το παιδί στα σκουπίδια προκειμένου να απαλλαγεί από αυτό»!

Νέες αποκαλύψεις

Την ώρα που έρχονται στο φως νέες αποκαλύψεις σχετικά με την ύπαρξη και πέμπτου παιδιού της «πέτρας του σκανδάλου», ο ίδιος ο 41χρονος Γιάννης Θ. αντιδρά, μέσω του συνηγόρου Σταύρου Γεωργίου, στο αίτημα της συντρόφου του για μεγάλωμα των παιδιών τους μέσα στη φυλακή. «Δεν θα επιτρέψει -στο μέτρο που μπορεί φυσικά, καθώς η ελληνική Δικαιοσύνη έχει τον τελικό λόγο- να μεγαλώσουν τα παιδιά του στη φυλακή…» δήλωσε στην «Espresso» ο κ. Γεωργίου.

Η ύπαρξη ακόμη ενός παιδιού από τρίτη γυναίκα αποκαλύφθηκε από τον ίδιο τον 41χρονο στις αστυνομικές Αρχές, όταν ρωτήθηκε σχετικά. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες της «Espresso», φέρεται ότι είπε: «Υπάρχει ένα παιδί, αλλά η μητέρα του δεν ζήτησε ποτέ τη βοήθειά μου στο μεγάλωμά του. Τώρα δεν ξέρω πού βρίσκεται»!
Ο 41χρονος κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συρροή, καθώς πυροβόλησε τον πατέρα της 26χρονης και τη σύντροφό του θεωρώντας τους υπεύθυνους για τη δολοφονία της εν διαστάσει συζύγου του. Σήμερα το μεσημέρι ο Γιάννης Θ. θα απολογηθεί στον ανακριτή, αλλά στο μεταξύ εξαπολύει πυρά κατά της νεαρής με την οποία απέκτησε άλλα δύο παιδιά: «Εκανα λάθη, πολλά και μεγάλα. Δεν την ήθελα πλέον, μου είχε ρίξει μέχρι και οινόπνευμα να με κάψει! Είχε κάνει φασαρίες σε ταβέρνες στο Λαγονήσι για να με βρει»!

«Ερωτικό τρίγωνο με ολέθρια κατάσταση»

Για την «ολέθρια κατάληξη μιας θνησιγενούς, αρρωστημένης κατάστασης, ενός ερωτικού τριγώνου» κάνει λόγο σε ανακοίνωσή του ο συνήγορος της 26χρονης Νικολέττας Π., ο Βασίλης Ταουξής, τονίζοντας πως τώρα προέχει το μέλλον των συνολικά τεσσάρων παιδιών. «Η πελάτισσά μας, διακατεχόμενη από βρασμό ψυχικής ορμής, πέρασε το όριο του ποινικά ανεκτού. (…) Η θόλωση και ο βρασμός που όπλισαν το χέρι της είχαν ως συνέπεια δύο διαλυμένα σπίτια, μια ζωή χαμένη και πολλές κατεστραμμένες, και τέσσερα παιδάκια ορφανεμένα» αναφέρει και χαρακτηρίζει την 26χρονη «κορίτσι της διπλανής πόρτας, που δεν γεννήθηκε εγκληματίας».

Στο ίδιο μήκος κύματος ως προς την προτεραιότητα που έχουν τα παιδιά κινήθηκε και ο συνήγορος του 41χρονου πατέρα. «Προέχουν τα παιδιά του πελάτη μου. Θέλει να τα φροντίζει, όπως τα φρόντιζε, και πιστεύει ότι η Δικαιοσύνη θα του δώσει την ευκαιρία να τα μαζέψει από τον δρόμο. Εχει μετανιώσει και θέλει να είναι με τα παιδιά του» ξεκαθάρισε ο δικηγόρος του Σταύρος Γεωργίου.

{{-PCOUNT-}}16{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Γιάννης Παπαδόπουλος: Ο προσωρινός πρόεδρος της ΕΡΤ απέκτησε… τρεις γραμματείς!

Κάτι έχει ο αέρας στην Αγία Παρασκευή και... φουσκώνει...

O Παύλος Γερουλάνος «φύλακας άγγελος» της Σούλης Σαμπάχ!

Μπορεί ο Παύλος Γερουλάνος ως υποψήφιος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ...

Άννα Βίσση: «Από αγάπη υπερβολική» ξέχασε τη Μαρινέλλα!

Και τι δεν είδαμε και τι (δεν) ακούσαμε στη...

Όλγα Τρέμη: Τέλος και το τρίτο στεφάνι της «σιδηράς κυρίας» της TV!

Επειτα από δώδεκα χρόνια κοινής πορείας και γάμου η...

Οι followers αποθέωσαν τη 16χρονη κόρη του Ρουβά και της Ζυγούλη στα social media

Πληθώρα κολακευτικών σχολίων στο πρόσωπό της συγκέντρωσε η Αναστασία...

Άστραψαν τα φλας στο πάρτι γενεθλίων του beauty salon του Μιχάλη Λαζάρου

Με μεγάλη επιτυχία έγινε ο εορτασμός των 16 χρόνων...

Η βίλα του Σατανά: Έπαυλη «φάντασμα» στη Βραυρώνα με κρεμασμένα φέρετρα και λιωμένα κεριά

Βίλα-φάντασμα, που εγκαταλείφθηκε στη φθορά του χρόνου, αφέθηκε στα...