Τετάρτη, 2 Απριλίου, 2025

«The 2Night Show»: Καλεσμένοι του Γρηγόρη Αρναούτογλου η Αλέκα Κανελλίδου με τον...

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχεται στο «The 2Night Show» την...

Τα «ροζ» σκάνδαλα που προκάλεσαν παγκόσμιο σάλο, με πρωταγωνιστές τα πέντε μέλη...

Η νέα σχέση του Λούις Τόμλινσον έχει ήδη προκαλέσει...

«Άγιος έρωτας»: Ο π. Νικόλαος δεν μπορεί να ελέγξει τα συναισθήματά του

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Άγιος έρωτας».https://www.youtube.com/watch?v=-Fmp-DuxjrM&feature=youtu.beΟ πατήρ Νικόλαος παραδέχεται...

Στο L.A. μέχρι τις 18 Μαΐου η πρώτη έκθεση φωτογραφίας του διεθνούς...

Η πρώτη έκθεση φωτογραφίας του Γιώργου Λάνθιμου, με τίτλο...

Παρέλαση αστέρων στη σκηνή της ΔΕΘ

Τα special events και οι τραγουδιστές που θα εμπλουτίσουν το πρόγραμμα εκδηλώσεων της 81ης Εκθεσης από 10 έως 18 Σεπτεμβρίου

Τα σουξέ της Δέσποινας Βανδή, του Γιάννη Πλούταρχου αλλά και της Πάολα θα «δονήσουν», μεταξύ άλλων, τη σκηνή της 81ης Διεθνούς Εκθεσης Θεσσαλονίκης.

Περισσότεροι από 200.000 επισκέπτες αναμένονται στη συμπρωτεύουσα από τις 10 Σεπτεμβρίου, οπότε ανοίγει τις πύλες της η φετινή διοργάνωση, και οι υπεύθυνοι για τις εκδηλώσεις έχουν στήσει ένα πρόγραμμα για όλα τα γούστα, το οποίο περιλαμβάνει από καθημερινές συναυλίες με μεγάλα ονόματα του ελληνικού μουσικού στερεώματος μέχρι βόλτες με αερόστατα και έναν ποντιακό χορό για ρεκόρ Γκίνες.

Το «μενού»

Λαϊκά άσματα από την Πέγκυ Ζήνα και άλλους συναδέλφους της, ποντιακά κομμάτια από τους αδελφούς Τσαχουρίδη, έντεχνα με τη φωνή της Ελευθερίας Αρβανιτάκη και ποπ τραγούδια από την Demy, τις Μέλιsses, τους Kings και τον Βαγγέλη Κακουριώτη (πρώην μέλος των Boys and Noise), ο οποίος ακολουθείται από στρατιά θερμόαιμων fans, πρόκειται να χωρέσουν όλα κάτω από το τόξο της ΔΕΘ, που εξοπλίζεται τούτη τη χρονιά με βαρύ μουσικό πυροβολικό, έχοντας ως στόχο να προσελκύσει τον κόσμο στις καθημερινές συναυλίες της, τις οποίες θα μπορεί να παρακολουθήσει μόνο με το εισιτήριο της διοργάνωσης. Από τις 10 έως τις 18 Σεπτεμβρίου και κάθε βράδυ στη σκηνή των Music Events θα ανεβαίνει και από ένα μεγάλο όνομα.

Τη μελωδική αρχή θα κάνουν οι Ελευθερία Αρβανιτάκη και Νίκος Πορτοκάλογλου στις 10 Σεπτεμβρίου. Την επόμενη μέρα θα πάρει τη σκυτάλη η Δέσποινα Βανδή, τραγουδώντας μαζί με τις Μέλιsses. Τη Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου τη μουσική σκυτάλη θα πάρουν ο Στέλιος Ρόκκος και η Μαλού, ενώ την Τρίτη 13 του μηνός το ποντιακό στοιχείο θα κατακλύσει τη σκηνή με τους Κωνσταντίνο και Ματθαίο Τσαχουρίδη.

Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της συναυλίας των αδελφών Τσαχουρίδη, θα σχηματιστεί ο μεγαλύτερος σε μήκος και σε αριθμό συμμετεχόντων ποντιακός χορός «Ομάλ», ο οποίος θα διεκδικήσει μία θέση στα ρεκόρ Γκίνες. Στις 14 Σεπτεμβρίου ο Σταύρος Κουγιουμτζής θα συναντήσει τον Βασίλη Τσιτσάνη μέσα από το μπουζούκι του Θανάση Πολυκανδριώτη, που θα δέσει με τις φωνές του Κώστα Μακεδόνα, της Κατερίνας Κόρου και της Αιμιλίας Κουγιουμτζή.

Την Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου το… καλό παιδί της ελληνικής μουσικής σκηνής, ο Γιάννης Πλούταρχος, θα ανέβει στη σκηνή της ΔΕΘ, με τους Kings να κάνουν το opening act, ενώ την επόμενη ημέρα η Πέγκυ Ζήνα θα ξεσηκώσει τους θαυμαστές της. Το Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου στα Music Events θα δώσουν τον πιο νεανικό τόνο ο Γιώργος Παπαδόπουλος, ο Κώστας Μαρτάκης και η Demy, με τον Βαγγέλη Κακουριώτη και τους Panik Live να κάνουν την έναρξη.

Το συναυλιακό ψηφιδωτό θα ολοκληρωθεί την Κυριακή 18 του μηνός με την Πάολα και τη λαϊκή φωνή της, ενώ το opening act κάνουν οι Rec.

Οι επισκέπτες στα ουράνια!

Μαζί με τις καθημερινές μουσικές εκδηλώσεις, η ΔΕΘ-Helexpo επιφυλάσσει και άλλες εκπλήξεις στους επισκέπτες, που θα ανέβουν στα ουράνια (στην κυριολεξία). Αερόστατα (φωτό) θα έχουν εξέχουσα θέση τόσο μέσα στο εκθεσιακό κέντρο όσο και εντός της Θεσσαλονίκης, δίνοντας την ευκαιρία για σύντομα ταξίδια στους αιθέρες σε όσους τα επιλέξουν.

Τα αερόστατα, όμως, θα ξεκινήσουν την αποστολή τους αρκετά πριν από την έναρξη της έκθεσης. Η 81η ΔΕΘ θα «πετάξει» ενώνοντας φέτος, για πρώτη φορά, με έναν πρωτότυπο τρόπο, τις μεγαλύτερες πόλεις της βόρειας Ελλάδας, απευθύνοντας κάλεσμα σε όλους να την επισκεφτούν.

Ο στόλος από τα αερόστατα της ΔΕΘ θα προσγειωθεί από τις 29 Αυγούστου έως τις 5 Σεπτεμβρίου σε οκτώ πόλεις της ευρύτερης περιοχής και θα δώσει την ευκαιρία στον κόσμο να πετάξει και να νιώσει λίγη από τη μαγεία της ΔΕΘ. Το ταξίδι ξεκινά από την ερχόμενη Δευτέρα 29 Αυγούστου στις Σέρρες, συνεχίζεται στις 30 του μήνα στο Κιλκίς, στις 31 στην Εδεσσα, την 1η Σεπτεμβρίου τα αερόστατα θα βρεθούν στην Κοζάνη, στις 2 Σεπτεμβρίου στη Λάρισα, στις 3 του μήνα στην Κατερίνη, στις 4 στην Καβάλα και θα ολοκληρώσουν τη διαδρομή τους στις 5 Σεπτεμβρίου στη Βέροια.

Οσοι τα επισκεφτούν, εκτός από το ενημερωτικό υλικό που θα λάβουν για την 81η ΔΕΘ, θα έχουν τη δυνατότητα να μπουν και σε κληρώσεις, με δώρο -τι άλλο- μια δωρεάν πτήση με αερόστατο.

{{-PCOUNT-}}16{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Happy end» στο… θρίλερ με «Το σόι σου»

Φαμίλια ενωμένη, ποτέ νικημένη. Οι οικογενειακές ιστορίες λείπουν από...

«Μπαμ» χωρισμού: O Μπισμπίκης έφυγε από το σπίτι της Βανδή και μένει σε ξενοδοχείο

Σαν βόμβα έσκασε στα αγαπημένα τους πρόσωπα η είδηση...

Αρπακτικά του σεξ γύρω από την κόρη της Καίτης Χωματά

Η Ιουλία Μαυρομάτη, κόρη της σπουδαίας ερμηνεύτριας του Νέου...

Με ρόλο στους «Weekenders» η σύζυγος του Βαρθακούρη

Ηρθε το πλήρωμα του χρόνου για την ανανεωμένη Αντελίνα...

Η Φιλιππινέζα και ο βίαιος mr Οnirama

Δεν έχει τέλος ο «πόλεμος» ανάμεσα στη Σίσσυ Χρηστίδου...