Τετάρτη, 7 Μαΐου, 2025

Τα πήρε όλα κι… έφυγε η Αθηνά Πολίτη

Από το Eliott Music House, στο θέατρο Παλλάς. H...

Ερωτικός μετανάστης ο Τσερέλα για τα μάτια της Αθηνάς Οικονομάκου

Μετανάστης από... έρωτα ο Μπρούνο Τσερέλα, αφού μετά το...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τετάρτη 07 Μαΐου

ΚΡΙΟΣΟι απρόσμενες αλλαγές είναι πολύ πιθανόν να σας αποδιοργανώσουν,...

Δέσποινα Βανδή – Βασίλης Μπισμπίκης: Η μετακόμιση στο νέο σπίτι και το...

Η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης μετακόμισαν στο...

Μεθυστικός γάμος στη Μύκονο!

O Νικόλαος Φραντζέσκος (αδελφός του mr Nammos) παντρεύτηκε την εκλεκτή της καρδιάς του και γνωστή σχεδιάστρια μόδας Ελένη Αρμάου

Γάμος χλιδής στο «πριγκιπάτο» της Μυκόνου. Τι και αν ο Οκτώβριος έχει μπει για τα καλά; Το νησί των ανέμων συνεχίζει να αποτελεί ιδανική τοποθεσία για τα events της ελληνικής αριστοκρατίας.

Ο επιχειρηματίας Νικόλας Φραντζέσκος, αδελφός του Mr Nammos Ζαννή Φραντζέσκου, και η εκλεκτή της καρδιάς του, γνωστή σχεδιάστρια μόδας Ελένη Αρμάου, ενώθηκαν με τα γαμήλια δεσμά το απόγευμα του Σαββάτου, κρατώντας το χαρμόσυνο γεγονός μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Ομως, ουδέν κρυπτόν υπό… την «Espresso». Το μυστήριο τελέστηκε στο ξωκλήσι του Αγίου Παύλου, στο Καλό Λιβάδι, και το γαμήλιο πάρτι ακολούθησε (φυσικά) στο Nammos, συγκεκριμένα στις σουίτες του πολυτελούς beach club, που λειτούργησαν πρώτη φορά το φετινό καλοκαίρι, στην παραλία Ψαρού.

Βλέπετε, μπορεί ο αδελφός του Ζαννής να παντρεύτηκε τη Βερόνικα Πάστρα τον Απρίλιο του 2015 στη βίλα του μεγιστάνα Ρίτσαρντ Μπράνσον στη λίμνη Κόμο της γειτονικής Ιταλίας, ωστόσο ο Νικόλας ούτε καν σκέφτηκε να κάνει τον γάμο του οπουδήποτε αλλού πέρα από τη Μύκονο. Αλλωστε, δραστηριοποιείται και ο ίδιος επιχειρηματικά στο Nammos. Γνωστές προσωπικότητες του επιχειρηματικού λόμπι άρχισαν να καταφθάνουν στο νησί το μεσημέρι της Παρασκευής, καθώς το ίδιο βράδυ δόθηκε το pre-wedding party στην πολυτελή βίλα γνωστού Λιβανέζου αρχιτέκτονα, στην περιοχή Αλεόμανδρα.

Ανάμεσά τους ήταν ο γενικός γραμματέας της UEFA Θεόδωρος Θεοδωρίδης, αδελφός του συντρόφου της Δούκισσας Νομικού Δημήτρη Θεοδωρίδη, και βέβαια μέλη της οικογένειας Πάστρα, που διατηρούν τα κοσμηματοπωλεία V&O και Pastras.

Η συνέχεια δόθηκε την επόμενη μέρα στο Καλό Λιβάδι, όπου η Ελενα Αρμάου μαγνήτισε τα βλέμματα όταν εμφανίστηκε φορώντας το υπέροχο νυφικό της, το οποίο διέθετε τόσο πολύ μακρύ πέπλο όσο και τεράστια ουρά. Λίγο νωρίτερα η όμορφη σχεδιάστρια είχε φωνάξει κοντά της τις ανύπαντρες φιλενάδες της (που ήταν παράνυμφες στο μυστήριο, ντυμένες ασορτί με φορέματα σε απαλό λιλά), για να γράψει τα ονόματά τους στη νυφική γόβα της. Ο γαμπρός, από την άλλη μεριά, φορούσε λευκό παντελόνι και navy blue σακάκι. Το ίδιο look επέλεξε και ο αδελφός του γαμπρού, με πολλούς από τους καλεσμένους να τους κάνουν πλάκα. Η διακόσμηση στο Nammos, όπου έγινε το γαμήλιο πάρτι, είχε ως concept την Ανατολή, ενώ η μπομπονιέρα των νεονύμφων είχε θέμα το στάχυ: σύμβολο της αφθονίας, της ωριμότητας, της γονιμότητας και της αιωνιότητας. Το γαμήλιο μενού ήταν πλουσιοπάροχο, με πικάντικο καβούρι tempura, τυροπιτάκια με μαρμελάδες, καναπεδάκια με χαβιάρι και σολομό Σκοτίας και άφθονο sushi. Την ίδια στιγμή, οι σαμπάνιες και τα ακριβά κρασιά έρεαν σε αφθονία.

Δείτε παρακάτω όλες τις φωτογραφίες: 

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η «ωραία των Αθηνών» ταξίδεψε στο χθες!

Αρωμα από το ελληνικό «The crown» είχε η εκδήλωση...

Πόπη Λάζου: Δείτε πώς είναι σήμερα η μοιραία γυναίκα του ελληνικού κινηματογράφου

Η Πόπη Λάζου υπήρξε η μοιραία γυναίκα του ελληνικού...

Νεκρός στο σπίτι του ο «Μήτση» της Μαρινέλλας

Η είδηση, βγαλμένη από το αστυνομικό ρεπορτάζ για το...

Η δήλωση του Ανδρέα Μικρούτσικου για το πρόωρο τέλος του «Πάμε Δανάη»

Η κάμερα της εκπομπής «Πρωινό ΣουΣου» συνάντησε τον Ανδρέα...

Σάλος για τη συναυλία του Χρήστου Μάστορα στη Χειμάρρα – «Είναι προδότης»

«Ντροπή του. Θα γράψετε ότι η μάνα του Κατσίφα...

Η Νία Βαρντάλος μίλησε για την υπόθεση του Αλέξη Γεωργούλη

Η Νία Βαρντάλος παραβρέθηκε στο πλατό της εκπομπής «Τετ...
spot_img