Παρασκευή, 14 Μαρτίου, 2025

Θεσσαλονίκη «ανεβαίνει» η απολαυστική κωμωδία των Ρέππα και Παπαθανασίου

Επειτα από δύο χρόνια επιτυχίας, 350 παραστάσεις και 90.000...

Οι πενήντα αποχρώσεις φαρμάκου για το… Πάρκινσον

Σάλος έχει ξεσπάσει στη Βρετανία με την αποκάλυψη του...

Χειρουργείο και ακύρωση συναυλιών για τον Μπίλι Τζόελ

Για την υγεία του Μπίλι Τζόελ φοβούνται οι θαυμαστές...

Η Μάργκοτ Ρόμπι έτοιμη για… κουνελάκι

Χάρη στο ολόσωμο γυμνό στην ταινία «Ο λύκος της...

«Σαρωτική» πρεμιέρα στο Club 22

Κουρκούλης και Κιάμος προκάλεσαν «σεισμό» στο νυχτερινό κέντρο της λεωφόρου Βουλιαγμένης

Μεγάλες στιγμές έζησαν ο Πάνος Κιάμος και ο Νίκος Κουρκούλης τη βραδιά της… σαρωτικής πρεμιέρας τους στο Club 22. «Καλώς ήρθατε! Σας ευχαριστούμε που είστε απόψε εδώ» δήλωσαν με ιδιαίτερη χαρά αλλά και συγκίνηση από τα μικρόφωνά τους οι δύο δημοφιλείς καλλιτέχνες, προκαλώντας «σεισμό» στο κατάμεστο νυχτερινό μαγαζί, που βρίσκεται στον αριθμό 22 της λεωφόρου Βουλιαγμένης.

Εχοντας «συμμάχους» τους τούς πιο ένθερμους θαυμαστές τους, ο Πάνος Κιάμος και ο Νίκος Κουρκούλης δεν χρειάστηκε να κάνουν τίποτα παραπάνω από αυτό που γνωρίζουν και οι δύο πολύ καλά, δηλαδή να ερμηνεύσουν τις πολλές και μεγάλες επιτυχίες τους με τον δικό τους μοναδικό τρόπο.
Τη φαντασμαγορική πρεμιέρα στο Club 22 τίμησαν με την παρουσία τους αγαπημένοι φίλοι και συνεργάτες των δύο πρωταγωνιστών του σχήματος.

Ανάμεσά τους ήταν ο Μάρκος Σεφερλής, ο Αντύπας με τη σύζυγό του Στέλλα, ο Γιώργος Παπαδόπουλος, η Ελένη Χατζίδου, η Ελευθερία Ελευθερίου, ο Νικηφόρος, η Ζωή Χρήστου και ο στιχουργός των επιτυχιών Ηλίας Φιλίππου. Στο ίδιο ξεσηκωτικό μοτίβο διασκέδασης κινήθηκαν και οι επόμενες βραδιές του Πάνου Κιάμου και του Νίκου Κουρκούλη στο απόλυτο στέκι της λεωφόρου Βουλιαγμένης. Το Club 22 λειτουργεί κάθε Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο.

Δείτε παρακάτω τις φωτογραφίες:

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Γιώργος Γεροντιδάκης και Αναστασία Παντούση… full in love

Ζευγάρι στη μεγάλη οθόνη ο Γιώργος Γεροντιδάκης και η...

Ηλίας Ζάρμπαλης: Ο κομμωτής των stars έμεινε στον… άσο

❱❱ Διπλή «καμπάνα» στον hairstylist από το Δ' Τριμελές...

«Καρφί» από Μουζουράκη για τις πρώην συντρόφους του

«Μπηχτή» του Πάνου Μουζουράκη για τις πρώην του. Ο...

Το τελευταίο αντίο στην Καίτη Κωνσταντίνου – Υποβασταζόμενη η μητέρα της

Φίλοι συνάδελφοι και συγγενείς θα πουν σήμερα στις 12...

Γιώργος Λαμπάτος: Καλημέρα νέα ζωή χωρίς μούχλα!

Ενα διαμέρισμα στην περιοχή του Αγίου Ελευθερίου, στα Κάτω...

Δύσκολοι καιροί για… Μουτσινάδες

Θολό είναι το τηλεοπτικό μέλλον του Νίκου Μουτσινά. Οριστικά...