Πέμπτη, 13 Μαρτίου, 2025

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Πέμπτη 13 Μαρτίου

ΚΡΙΟΣ: Οπως φαίνεται, θα καταφέρετε να πετύχετε αυτό που...

Η Μαίρη Βιδάλη «λύγισε» μιλώντας για την απώλεια του γιου

Η Μαίρη Βιδάλη παραβρέθηκε στο πλατό της εκπομπής «Αλήθειες...

«Grand Hotel»: Μια νέα απειλή «χτυπάει» την πόρτα

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Grand Hotel».Η Σοφία συλλαμβάνεται...

Γιώργος Ζαμπέτας: Εκδήλωση μνήμης και νέο τραγούδι για τον θρυλικό βιρτουόζο του...

Ο Δήμος Αιγάλεω τιμά τη μνήμη και την ανεκτίμητη...

«Ιπτάμενο» καπό Ι.Χ. τραυμάτισε ηλικιωμένη στην Αρτέμιδα

Η ηλικιωμένη περίμενε αμέριμνη στη στάση, όταν προσγειώθηκε πάνω της ένα καπό αυτοκινήτου, με αποτέλεσμα να βρεθεί τραυματισμένη στο νοσοκομείο

Η ηλικιωμένη περίμενε αμέριμνη στη στάση, όταν προσγειώθηκε πάνω της ένα καπό αυτοκινήτου, με αποτέλεσμα να βρεθεί τραυματισμένη στο νοσοκομείο. Το πρωί του Σαββάτου η γυναίκα περίμενε το λεωφορείο στη λεωφόρο Καραμανλή, στην περιοχή Γιούργια της Αρτέμιδας.

Λίγα μέτρα παραπέρα, λόγω της σύγκρουσης δύο οχημάτων, εκτοξεύθηκε το καπό τραυματίζοντάς την. Το τροχαίο συνέβη όταν το ένα αυτοκίνητο βγήκε από την πορεία του, πέρασε στο αντίθετο ρεύμα και συγκρούστηκε μετωπικά με διερχόμενο όχημα.

Ο οδηγός του πρώτου αυτοκινήτου κινούταν με κατεύθυνση τα Σπάτα, όταν για άγνωστο λόγο έχασε τον έλεγχο, με αποτέλεσμα να περάσει στο αντίθετο ρεύμα. Ο οδηγός του οχήματος που κατευθυνόταν προς την Αρτέμιδα δεν πρόλαβε να αποφύγει το αυτοκίνητο που ερχόταν προς τα πάνω του, λόγω της ξέφρενης πορείας που είχε πάρει, με αποτέλεσμα να συγκρουστούν και να εκσφενδονιστεί το καπό.

Από τη σφοδρή σύγκρουση τραυματίστηκαν και οι δύο οδηγοί, όπως επίσης και η ηλικιωμένη γυναίκα που περίμενε στη στάση. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ένας οδηγός και η γυναίκα, που διακομίστηκαν με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ σε εφημερεύον νοσοκομείο, είναι εκτός κινδύνου και νοσηλεύονται με ελαφρά κατάγματα. Αντίθετα ο οδηγός του οχήματος που προκάλεσε το τροχαίο υπέστη κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. Τα αίτια για το περιστατικό διερευνώνται από την Τροχαία, που διενεργεί προανάκριση για το συμβάν.

ΜΙΛΤΟΣ ΣΑΚΕΛΛΑΡΗΣ

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ηλίας Ζάρμπαλης: Ο κομμωτής των stars έμεινε στον… άσο

❱❱ Διπλή «καμπάνα» στον hairstylist από το Δ' Τριμελές...

Το τελευταίο αντίο στην Καίτη Κωνσταντίνου – Υποβασταζόμενη η μητέρα της

Φίλοι συνάδελφοι και συγγενείς θα πουν σήμερα στις 12...

Η Λιόλιου βγάζει… βόλτα σκύλους

Χαμός στο TikTok με το νέο τραγούδι της Κατερίνας...

«Καρφί» από Μουζουράκη για τις πρώην συντρόφους του

«Μπηχτή» του Πάνου Μουζουράκη για τις πρώην του. Ο...

Χαμός στον αέρα της εκπομπής «Happy Day»

Κατά τη διάρκεια της στήλης του Δήμου Βερύκιου στην...

Ο όμορφος μελαχρινός που κυκλοφορεί τον τελευταίο καιρό στο πλευρό της Πόπης Μαλλιωτάκη

Με έναν ψηλό, μελαχρινό και ιδιαίτερα γοητευτικό άντρα στο...