Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Η Μέριλιν των ουσιών

Βαθιά βυθισμένο στην κόλαση της ηρωίνης ήταν μοντέλο που...

Οι αθέατοι γαμομπελάδες του «Μπόρατ»

Προβλήματα που «σέρνονταν» για χρόνια κρύβονται πίσω από το...

Η επιστολή του «σφαγέα» των Αγίων Αναργύρων στην άτυχη Κυριακή

Ανατριχίλα προκαλεί το περιεχόμενο μιας από τις επιστολές που...

Selfie θανάτου για αισθητικό

Μια selfie κόστισε τη ζωή σε Ρωσίδα αισθητικό με...

Εφιάλτης στην άσφαλτο για την Τζίνα Μαμάκη!

❱❱ Η Τζίνα Μαμάκη γλίτωσε από του Χάρου τα δόντια όταν έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου της και τράκαρε μέσα σε τούνελΗ Τζίνα Μαμάκη, μοντέλο με διεθνείς περγαμηνές, έζησε τον απόλυτο τρόμο το περασμένο Σάββατο ενώ οδηγούσε μέσα σε τούνελ, στην Αθήνα. Η νεαρή κοπέλα έχασε ξαφνικά τον έλεγχο του αυτοκινήτου της, ενός κόκκινου Citroen C1, και παραλίγο να δει τον… Χάρο με τα μάτια της! 

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Espresso», η εντυπωσιακή ξανθιά, η οποία πριν από περίπου έναν χρόνο έγινε η δεύτερη Ελληνίδα -μετά τη Βίκυ Καγιά- που έφτασε στα κάστινγκ της Victoria’s Secret, επέστρεφε από μια φωτογράφιση στα βόρεια προάστια το μεσημέρι του Σαββάτου. Βρισκόταν μάλιστα καθ’ οδόν για τη λεωφόρο Κατεχάκη – Αλίμου, έχοντας προορισμό τα νότια προάστια, όταν η μοίρα τής έπαιξε άσχημο παιχνίδι.

Σαν σε σκηνή από ταινία θρίλερ που κόβει την ανάσα, την ώρα που η Τζίνα μπήκε σ’ ένα μικρό τούνελ, κοντά στη λεωφόρο Κατεχάκη, ένα λάστιχο του αυτοκινήτου της παρουσίασε πρόβλημα, με αποτέλεσμα να χαθεί ο έλεγχος του Ι.Χ. Το όχημα άρχισε να φέρνει σβούρες και από την αριστερή πλευρά του δρόμου, όπου βρισκόταν, εκσφενδονίστηκε προς τα δεξιά, όπου προσέκρουσε στην άκρη του τούνελ.

Η ξέφρενη πορεία του κόκκινου Citroen με την οδηγό ανήμπορη να αντιδράσει συνεχίστηκε για λίγο ακόμη, μέχρι που τελικά σταμάτησε λίγο έξω από το τούνελ, μπροστά σε έναν χώρο στάθμευσης. Σοκαρισμένο το μοντέλο, που ευτυχώς δεν είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα και φορούσε ζώνη ασφαλείας, βγήκε από το όχημα. Στο σημείο σταμάτησαν διερχόμενοι οδηγοί, οι οποίοι έγιναν μάρτυρες του συμβάντος και έσπευσαν να βοηθήσουν, ενώ κλήθηκε και το ΕΚΑΒ.

Τυχερή μέσα στην ατυχία της, η Τζίνα τη γλίτωσε πολύ φτηνά με επιφανειακά τραύματα, ωστόσο μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο για προληπτικούς λόγους. Στο μεταξύ οι δικοί της, που ειδοποιήθηκαν αμέσως, φρόντισαν για τη μεταφορά του σμπαραλιασμένου αυτοκινήτου στο συνεργείο.

9 0

«Φοβήθηκα πολύ, αλλά τώρα είμαι καλά» δήλωσε λακωνικά στην «Espresso» το μοντέλο σε επικοινωνία που είχαμε μαζί του προχθές το βράδυ.

Τρομακτικές στιγμές

Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που η Τζίνα Μαμάκη βίωσε θανάσιμο κίνδυνο. Το μοντέλο, που ανήκει στο δυναμικό του πρακτορείου X-Ray Models και παράλληλα με τη δουλειά του σπουδάζει τουριστικές επιχειρήσεις, ήταν μεταξύ των πελατών του πολυτελούς ξενοδοχείου «Address Downtown», στο Ντουμπάι, το οποίο τυλίχτηκε στις φλόγες την παραμονή της Πρωτοχρονιάς του 2016.

«Κατεβήκαμε με τα πόδια 29 ορόφους και βγήκαμε έξω από το φλεγόμενο κτίριο. Το μόνο πράγμα που πήρα μαζί μου ήταν το κινητό μου. Εκείνη τη στιγμή δεν σκέφτηκα να πάρω ούτε καν την τσάντα μου, όπου είχα μέσα τα χαρτιά μου. Το διαμέρισμα όπου μέναμε κάηκε και μαζί όλα τα πράγματά μου, από φορέματα μεγάλης αξίας μέχρι το διαβατήριό μου» είχε δηλώσει τότε η ίδια στην «Espresso» περιγράφοντας τις τρομακτικές στιγμές που βίωσε στον «πύργο της κολάσεως».

Διαβάστε παρακάτω: 

Το σκάνδαλο με τον Άλαν Πουλίδο

5 0

offer

Τον Σεπτέμβριο του 2016 το όνομα της Τζίνας Μαμάκη ενεπλάκη σε ένα σκάνδαλο με τον Μεξικανό ποδοσφαιριστή Αλαν Πουλίδο. Την περίοδο που εκείνος ζούσε στην Αθήνα και αγωνιζόταν στον Ολυμπιακό είχε γίνει γνωστό ότι οι δυο τους είχαν ένα σύντομο ειδύλλιο. Στη συνέχεια ο Πουλίδο αρραβωνιάστηκε τη συμπατριώτισσά του Ιλεάνα Σάλας. Ωστόσο, λίγο καιρό μετά την επιστροφή του στο Μεξικό το ζευγάρι χώρισε επεισοδιακά, με την Ιλεάνα να αφήνει αιχμές περί απιστίας. Μάλιστα, τα μεξικανικά ταμπλόιντ ενέπλεξαν στην ιστορία τη Μαμάκη, θεωρώντας ότι ήταν η πέτρα του σκανδάλου στον χωρισμό του ζευγαριού. Οπως γράφτηκε, η Σάλας ήξερε από την πρώτη στιγμή για την πρώην του καλού της στην Ελλάδα και του ζήτησε να διακόψει κάθε επαφή μαζί της. Ετσι κι έγινε.

Περίπου έναν μήνα όμως προτού εκείνος επιστρέψει μόνιμα στο Μεξικό πέρασε, σύμφωνα πάντοτε με τα μεξικανικά ταμπλόιντ, μια βραδιά με φιλικά πρόσωπα σε αθηναϊκό κλαμπ, μεταξύ των οποίων ήταν και η Μαμάκη. Αυτό είχε αποτέλεσμα να κλονιστεί η σχέση του με την Ιλεάνα και να χωρίσουν.

Η Τζίνα, από την πλευρά της, μιλώντας τότε στην «Espresso» είχε υποστηρίξει πως δεν χώρισε εκείνη τον Αλαν, με τον οποίο είχε απλώς μια γνωριμία. Λίγους μήνες μετά, σε νέες δηλώσεις της, ισχυρίστηκε ότι κινήθηκε νομικά εναντίον του Πουλίδο επειδή την εκμεταλλεύτηκε. «Χρησιμοποίησε μια φωτογραφία που βγάλαμε κατά τη διάρκεια μιας τυχαίας συνάντησής μας σε κλαμπ της Αθήνας διοχετεύοντας στα media της χώρας του ψεύτικες ειδήσεις. Εχω καταθέσει μήνυση εναντίον του» είχε πει στην «Espresso».

13615176 1160056417390467 5556088403118056662 n

{{-PCOUNT-}}19{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Τα… βρόντηξε από το «My style rocks» η Φωτεινή Μπαρνασά, από τα φαβορί του reality

Σκάει «βόμβα» στο «My style rocks». Ενα από τα...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...

Χειροπέδες σε… ξαναμμένο κοκάκια μέσα σε ροζ μασατζίδικο!

Τα «ξέρασε» όλα στην ανακρίτρια, εν είδει ψυχοθεραπείας, ένας...