Τρίτη, 23 Σεπτεμβρίου, 2025

Μαρία Μπεκατώρου: «Δεν με θλίβει εδώ και καιρό ότι δεν έχω παιδί»

Η Μαρία Μπεκατώρου κάθισε στον καναπέ της εκπομπής «Buongiorno»...

Glam βραδιά για την ψυχική υγεία

Μια βραδιά ελπίδας, γενναιοδωρίας, συλλογικής δράσης και έμπνευσης οργανώθηκε...

Αντώνης Ρέμος για Μαρινέλλα: «Εύχομαι να μπορέσει να ξυπνήσει από αυτόν τον...

Ο Αντώνης Ρέμος και η Μαρινέλλα έχουν συνεργαστεί πολλές...

Ο άλλος Σωκράτης Φάμελλος

Ενα ενδιαφέρον και σπάνιο φωτογραφικό ενσταντανέ από καλοκαιρινές τους...

Ξάφνιασε ο Νίνο! «Αφήνω τις πίστες για να μην πεθάνω»

❱❱ Μαύρα μάτια θα κάνει το κοινό για να δει τον Νίνο στις πίστες! Ο δημοφιλής τραγουδιστής, ανακοίνωσε δημόσια ότι σταματά τις νυχτερινές εμφανίσεις στις πίστες ύστερα από 17 χρόνια, λόγω αφόρητης καλλιτεχνικής πίεσης…Τα ξημερώματα της Πέμπτης ο τραγουδιστής με ένα μακροσκελές post που δημοσίευσε στη σελίδα του στο Instagram ανακοίνωσε την απόφασή του, με τον ισχυρισμό «για να μην πεθάνω», ξαφνιάζοντας τους χιλιάδες followers του.

«Φίλοι μου, πάνω στην παράνοια που ζω, θέλω να σας πω ότι οι εμφανίσεις μου σε νυχτερινά μαγαζιά, με τον ρυθμό που πήγαινα 17 χρόνια, σταματάει κάπου εδώ. Νιώθω μία πολύ μεγάλη πίεση εδώ και 2-3 χρόνια, όχι ψυχική πίεση, πίεση καλλιτεχνική. Πρέπει να… πρέπει να… πρέπει να… και επιλέγω να μην πεθάνω ας πούμε» έγραψε στην αρχή της επιστολής του και συνέχισε: «Σίγουρα θα εμφανιστώ ξανά, αρκεί να με κάνει ευτυχισμένο. Γιατί το παν είναι να είσαι ευτυχισμένος. Θα ασχοληθώ και με άλλα πράγματα, που με κάνουν ευτυχισμένο». 

Θέτοντας την ημερομηνία 7/3/2019 ως ορόσημο, αποκάλυψε πως θα αλλάξει σελίδα (σ.σ.: ζωής και καριέρας) και θα προχωρήσει σε μια νέα, ξεκινώντας από το μηδέν. «Θα συνεχίσω να εκφράζομαι μέσα από τα τραγούδια, διότι δεν μπορώ και δεν ξέρω να εκφράζομαι διαφορετικά.

Οι εμφανίσεις ίσως γίνουν πολύ λιγότερες στο σύνολο. Αλλά σίγουρα θα νιώθω καλύτερα με αυτό» τόνισε ο Ροδίτης καλλιτέχνης, χωρίς να αποκλείσει την πιθανότητα να ακυρώσει την παραπάνω απόφασή του, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά!

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Χειροπέδες στον γιο του Ανδρέα Λοβέρδου

Τον... μάτιασαν τον πρώην υπουργό και βουλευτή Ανδρέα Λοβέρδο, καθώς λίγα 24ωρα μετά τη... συστράτευσή του με τον Κυριάκο Μητσοτάκη συνελήφθη

Κυβερνητικός έκανε… Ψυχικό σε λιώμα τηλεστάρ

Τηλεαστέρας, «κριτής» των πάντων, συνελήφθη τα ξημερώματα της Παρασκευής...

Πρόωρο «ψαλίδι» στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου;

Φυλλορροεί η Τατιάνα Στεφανίδου! Σε δύσκολα μονοπάτια μπαίνει η Τατιάνα...

Μοναχική «γοργόνα» η Δήμητρα Παπανδρέου – Φωτογραφίες από την παραλία

Οι εποχές αλλάζουν, άνθρωποι φεύγουν, ακίνητα αλλάζουν χέρια και...

Πένθος για τον Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδη – Δύσκολες ώρες για τον ηθοποιό

Ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης περνάει δύσκολες ώρες καθώς έχασε

Συγκινημένη η Αγάπη Πολίτη στον γάμο του γιου της, Παύλου Βαρδινογιάννη

Φανερά συγκινημένη ήταν η Αγάπη Πολίτη στον γάμο του γιου της, Παύλου Βαρδινογιάννη με την Κατερίνα Μπιρμπίλη.