Η Κατερίνα Λένη έφτιαξε λαμπρόψωμο πλεξούδα στην εκπομπή «Ευτυχείτε».
Δείτε τη συνταγή που ακολουθεί:
Υλικά: 1 κιλό αλεύρι γ.ο.χ, 1 κύβος νωπή μαγιά, 400-500 ml χλιαρό νερό, 1 πρέζα αλάτι, 1 πρέζα ζάχαρη, 50 ml ελαιόλαδο, θυμάρι, βασιλικό, μάραθο, ½ βάζο πράσινες ελιές, ½ βάζο ελιές Καλαμάτας, ½ βάζο πιπεριές φλωρίνης, 200 γρ. γραβιέρα Νάξου, 1 αυγό για την επάλειψη, δίχρωμο σουσάμι, 1 έως 3 κόκκινα αυγά.