Η Κατερίνα Λένη έφτιαξε πένες αραμπιάτα με κεφτεδάκια στην εκπομπή «Ευτυχείτε». Δείτε τη συνταγή που ακολουθεί:
Υλικά για τα κεφτεδάκια:
600 γρ. ανάμεικτο κιμά,
2 φέτες μπαγιάτικο ψωμί,
1 αυγό,
50 ml ελαιόλαδο,
1 σφηνάκι ούζο,
1 κρεμμύδι,
1 πρέζα ρίγανη,
1 πρέζα δυόσμο,
αλάτι,
φρεσκοτριμμένο πιπέρι,
αρωματικά βότανα.
Υλικά για αραμπιάτα:
100 ml ελαιόλαδο,
2 σκελίδες σκόρδο,
1 κουτί ντομάτα κονκασέ,
300 ml ζωμό λαχανικών,
1 κουτί συμπυκνωμένο χυμό ντομάτας,
2 κόκκινες πιπεριές καυτερές,
αλάτι,
φρεσκοτριμμένο πιπέρι,
αρωματικά βότανα,
100 – 150 γρ. πεκορίνο τριμμένο,
1 κουτί πένες.