Η Κατερίνα Λένη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Ευτυχείτε» έφτιαξε πυργάκια μελιτζάνας με μους κατσικίσιου τυριού και ξηρούς καρπούς.
Υλικά: 3-4 μελιτζάνες, 500 γρ. κατσικίσιο τυρί, 330 ml κρέμα γάλακτος, 100 γρ. φιστίκια Αιγίνης ανάλατα, 10 σύκα αποξηραμένα, 100 ml βινσάντο Σαντορίνης (γλυκό κρασί), χυμό και ξύσμα από 1 λεμόνι, λίγο ελαιόλαδο, δυόσμο, θυμάρι, 1 ματσάκι φρέσκια ρόκα, βαλσάμικο ξύδι, αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι.