Μοσχαρίσιο φιλέτο με σάλτσα πιπεριού και πουρέ πατάτας έφτιαξε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» ο Απόστολος Ρουβάς.
Για το μοσχαρίσιο φιλέτο
1 κιλό μοσχαρίσιο φιλέτο
2-3 κ.σ. ελαιόλαδο
1 κ.σ. βούτυρο
1 κ.σ. κόκκους μαύρου πιπεριού
80 ml κόκκινο κρασί
150 ml ζωμό μοσχαριού
250 ml κρέμα γάλακτος
αλάτι και πιπέρι
Για το πουρέ πατάτας
1 κιλό πατάτες
80 γρ. βούτυρο
200-300 ml γάλα φρέσκο πλήρες
100 γρ. κίτρινα τυριά mix τριμμένα
λίγο μοσχοκάρυδο τριμμένο
αλάτι και πιπέρι