Η Κατερίνα Λένη έφτιαξε στην εκπομπή «Ευτυχείτε» χοιρινά ρολάκια με φέτα και τραγανή κρούστα.
Υλικά: 8 χοιρινά σνίτσελ, 1 βάζο λιαστή ντομάτα, 200 γρ. φέτα, ½ ματσάκι φύλλα βασιλικού, αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι, ρίγανη αποξηραμένη, καπνιστή πάπρικα, σκόρδο σε σκόνη, αλεύρι για πανάρισμα, 2 αυγά, πάνκο, ηλιέλαιο ή σπορέλαιο για το τηγάνι.
Για τις συνοδευτικές πατάτες: 1 κιλό πατάτες baby, λίγο ελαιόλαδο, 1 χούφτα τριμμένη φρυγανιά, αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι, καπνιστή πάπρικα, ρίγανη αποξηραμένη, 50 γρ. παρμεζάνα τριμμένη.