Η Κατερίνα Λένη έφτιαξε στην κουζίνα της εκπομπής «Ευτυχείτε» μελιτζανόπιτα πικάντικη.
Υλικά: 1 πακέτο φύλλο κρούστας, 3 μεγάλες μελιτζάνες, 700 γρ. μοσχαρίσιο κιμά ή ανάμεικτο, 1 κρεμμύδι, 100 ml ελαιόλαδο, 3 πιπεριές χρωματιστές, 100 ml κονιάκ, 400 ml κρέμα γάλακτος, 3 αυγά, 200 γρ. κεφαλοτύρι τριμμένο, αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι, 1 πρέζα κάρυ, 1 πρέζα μπούκοβο, 1 πρέζα δυόσμο αποξηραμένο, βούτυρο για τα φύλλα.