Κοτόπουλο με φύλλο κρούστας στο πήλινο έφτιαξε η Κατερίνα Λένη στην εκπομπή «Ευτυχείτε».
Υλικά: 1 κιλό κοτόπουλο φιλέτο, 100 ml ελαιόλαδο, 1 κρεμμύδι, 1 σκελίδα σκόρδο, 2 πιπεριές Φλωρίνης, 200 ml λευκό κρασί, 1 κ.σ. πελτέ ντομάτας, 1 κουτί ντομάτα κονκασέ, 500 ml ζωμό λαχανικών, αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι, 1 πρέζα ζάχαρη, 1 πρέζα μπούκοβο, ½ βάζο ελιές Καλαμών, 300 γρ. γραβιέρα Νάξου, αρωματικά βότανα, ½ πακέτο φύλλο κρούστας, 100 γρ. βούτυρο για τα φύλλα.