Kρεατοπιτάκια σε φύλλο σφολιάτας έφτιαξε η Κατερίνα Λένη στην εκπομπή «Ευτυχείτε».
Υλικά: 1 πακέτο φύλλο σφολιάτας, 800 γρ. μοσχάρι (κιλότο ή σπάλα), 100 ml ελαιόλαδο, 1 κρεμμύδι, 2 καρότα, 2 πράσα, 2 πιπεριές Φλωρίνης, 200 ml κόκκινο κρασί, 1 πρέζα ζάχαρη, αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι, 1 φύλλο δάφνης, 1 ξυλάκι κανέλας, 1 κουτί ντομάτα κονκασέ, 1 λίτρο ζωμό μοσχαρίσιο, αρωματικά βότανα, 2 αυγά, 200 γρ. Γραβιέρα ή κεφαλοτύρι, σουσάμι για το πασπάλισμα και 1 κουτ. σούπας πελτέ ντομάτας.