Η Κατερίνα Λένη έφτιαξε μοσχαράκι κοκκινιστό με πουρέ μελιτζάνας στην εκπομπή «Ευτυχείτε».
Υλικά: 1.200 γρ. μοσχάρι κιλότο, 100 ml ελαιόλαδο, 1 μεγάλο κρεμμύδι, 2 καρότα, 1 πακέτο μανιτάρια, 1 κ.σ. πελτέ ντομάτας, 1 βάζο τριμμένη ντομάτα, 300 ml κόκκινο κρασί, 1 φύλλο δάφνης, 1 ξυλάκι κανέλας, 3 κόκους μπαχάρι, 1 πρέζα ζάχαρη, αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι, φρέσκο θυμάρι και 2.500 ml ζωμό μοσχαρίσιο ή λαχανικών.
Υλικά για τον πουρέ μελιτζάνας: 6 μεγάλες μελιτζάνες, χυμό από 1 λεμόνι, 50 γρ. βούτυρο, 50 γρ. αλεύρι γ.ο.χ, 300 ml γάλα πλήρες, 300 γρ. τριμμένα τυριά, φρεσκοτριμμένο πιπέρι και μοσχοκάρυδο.