O Πέτρος Συρίγος μας έφτιαξε στην εκπομπή «Το πρωινό» γιουβέτσι με μοσχαρίσιο κότσι.
Υλικά: 2 με 2½ κιλά μοσχαρίσιο κότσο, 500γρ. κριθαράκι μέτριο, 3 λευκά κρεμμύδια, 2 καρότα, 4σκ. σκόρδο, 200γρ. κεφαλοτύρι, 3 φύλλα δάφνης, 1 ξύλο κανέλας, 1κ.σ. πελτέ τομάτας, 200ml κόκκινο κρασί, 5 ώριμες τομάτες, 100ml ελαιόλαδο, 2κ.σ. βούτυρο γάλακτος, θυμάρι φρέσκο, αλάτι, πιπέρι