Η Κατερίνα Λένη έφτιαξε στη κουζίνα της εκπομπής «Super Κατερίνα» ένα πεντανόστιμο παγωτό καπουτσίνο. Για τη συνταγή θα χρειαστείτε:
1 κουτί ζαχαρούχο γάλα 500 ml κρέμα γάλακτος (38% λιπαρά) 100 γρ. σοκολάτα κουβερτούρα ή κρέμα γάλακτος 1 μικρό φλιτζάνι καφές (στιγμιαίος, γαλλικός ή espresso) 1 λοβός βανίλιας 1 πρέζα αλάτι 500 γρ. τυρί μασκαρπόνε 1 μακρόστενη φόρμα 10 ξυλάκια για παγωτό Λαδόκολλα, μεμβράνη κουζίνας.