Η Κατερίνα Λένη μπήκε στη κουζίνα της εκπομπής «Super Κατερίνα» και έφτιαξε πλεξούδες με κοτόπουλο, σπανάκι και πλούσια σάλτσα.
Για τη συνταγή θα χρειαστούμε: 1 πακέτο ζυμαρικά πλεξούδες Λίγες σταγόνες ελαιόλαδο για το σοτάρισμα 500 γρ. κοτόπουλο φιλέτο 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 σκελίδα σκόρδο 150 ml. μπράντι 200 γρ. τυρί κρέμα 200 γρ. παρμεζάνα ή πεκορίνο τριμμένο 400 – 500 ml. κρέμα γάλακτος 300 γρ. σπανάκι καθαρισμένο Ξύσμα από μισό λεμόνι Φρέσκα αρωματικά, βασιλικός και μαϊντανός 1 πρέζα μοσχοκάρυδο Ρίγανη ή μαντζουράνα αποξηραμένη Αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι
https://vimeo.com/667240240