Ο Τίμος Ζαχαράτος φτιάχνει στην κουζίνα του «Πάμε Δανάη!» ένα λαχταριστό κι ιδιαίτερο πιάτο!
Σπετσοφάι με γιουβέτσι είναι το σημερινό πιάτο του σεφ.
Δείτε τη συνταγή:
Ο Τίμος Ζαχαράτος φτιάχνει στην κουζίνα του «Πάμε Δανάη!» ένα λαχταριστό κι ιδιαίτερο πιάτο!
Σπετσοφάι με γιουβέτσι είναι το σημερινό πιάτο του σεφ.
Δείτε τη συνταγή:
Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του espressonews.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.
© 2007 - 2024 Espresso
Made by minoanDesign