Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος έφτιαξε στην κουζίνα της εκπομπής «Πρωινό μας» σκιουφιχτά με μοσχάρι κοκκινιστό.
Υλικά: 300 γρ. σκουφιχτά 1,5 κιλό μοσχάρι κιλότο 2 λευκά κρεμμύδια 2 σκελίδες σκόρδο 1 στικ σέλερι 3 καρότα 100 γρ. μπέικον 3 πιπεριές Φλωρίνης 4 ντομάτες 1 κ.σ. πελτέ ντομάτας 150 ml κόκκινο κρασί 400 ml ζωμό βοδινό 50 ml ελαιόλαδο 1 ξυλάκι κανέλας 1 φύλλο δάφνης 2 κ.σ. πάπρικα γλυκιά 5 κόκκους μπαχάρι, αλάτι, πιπέρι.