Έχετε όρεξη να φτιάξετε ένα γλυκό εύκολα και γρήγορα; Ο Δημήτρης Μακρυνιώτης σας δίνει τη λύση.
Ο σεφ έφτιαξε στην κουζίνα της εκπομπής «Στούντιο 4» λαχταριστή πορτοκαλόπιτα χωρίς φύλλο. Μία εύκολη και γρήγορη συνταγή που θα λατρέψετε.
Πορτοκαλόπιτα συνταγή: 250 γρ. ζάχαρη 200 γρ. γιαούρτι στραγγιστό 180 γρ. αλεύρι γ.ο.χ. 150 γρ. βούτυρο αγελάδος 150 γρ. σιμιγδάλι ψιλό 120 γρ. σιμιγδάλι χοντρό 20 γρ. μπέικιν πάουντερ 4 μεσαία αβγά 2 βανίλιες Ξύσμα από 3 πορτοκάλια Υλικά για το σιρόπι: 400 γρ. ζάχαρη 300 ml φρέσκο χυμό πορτοκαλιού 300 ml νερό 50 γρ. μέλι Φλούδες από ένα πορτοκάλι