Ο Χρήστος Βεργάδος έφτιαξε στην κουζίνα της εκπομπής «Ελένη» cheesecake μηλόπιτα.
Υλικά για τη βάση
250γρ τριμμένα μπισκότα 60γρ ζάχαρη 1 κγ. κανέλα 90γρ βούτυρο λιωμένο
Για την κρέμα
600γρ τυρί κρέμα 100γρ ζάχαρη 30γρ αλεύρι 120 γρ γιαούρτι 2 βανίλιες 3 αβγά
Για τα μήλα
2 πράσινα μήλα 2 κσ ζάχαρη 1/2 κγ κανέλα
Για το crumble
100γρ αλεύρι 100γρ καστανή ζάχαρη 1/2 κγ κανέλα 70γρ βούτυρο