Η Γωγώ Δελογιάννη έφτιαξε vegan burger και onion rings στην κουζίνα της εκπομπής «Πρωίαν σε είδον». Μία εύκολη συνταγή που θα λατρέψετε.
4 ψωμάκια μπέργκερ vegan 4 φυτικά μπιφτέκια 500 γρ. ντοματίνια 100 γρ. vegan παρμεζάνα 400 γρ. κρέμα τυρί vegan 1 ματσάκι βασιλικό ψιλοκομμένο 2 κ.σ. μουστάρδα Αλάτι, πιπέρι, πάπρικα και σκόνη σκόρδου Λίγα φύλλα iceberg
ΓΙΑ ΤΑ ONION RINGS
3 μεγάλα κρεμμύδια σε ροδέλες 330 γρ. μπύρα – ένα κουτάκι 300 γρ. αλεύρι 1 κ.γ. αλάτι 1 κ.γ. ζάχαρη πιπέρι μυρωδικά αν θέλετε