Ο Γιώργος Τσούλης ετοίμασε στην κουζίνα της εκπομπής «Ελένη» σπιτικά πεϊνιρλί. Μια συνταγή που θα λατρέψετε.
Για τα πεϊνιρλί
600γρ αλεύρι σκληρό 9γρ ξερή μαγιά 25γρ ζάχαρη κρυσταλλική 1 κγ αλάτι 140γρ βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου 240ml γάλα χλιαρό 100ml νερό χλιαρό 1 αυγό αραιωμένο για το άλειμμα
Για τη σάλτσα
5 ντομάτες 2κσ ρίγανη ξερή 1 κσ βασιλικό ξερό ή 10 φύλλα φρέσκο βασιλικό 1/2 κγ γλυκάνισο τριμμένο 1/2 κγ ζάχαρη κρυσταλλική αλάτι πιπέρι