Ο Ανδρέας Λαγός ετοίμασε ένα ιδιαίτερο κέικ, εύκολο και λαχταριστό. Ο σεφ μπήκε στην κουζίνα της εκπομπής «Ποπ Μαγειρική» έδειξε μια συνταγή που θα λατρέψετε.
ΥΛΙΚΑ για 8 άτομα
Για το κέικ
800 ml ζαχαρούχο γάλα
200 γρ. βούτυρο
30 γρ. καστανή ζάχαρη
1/2 κούπα Ελληνικό καφέ (φτιαγμένος με 2κ.σ. καφέ)
1 κ.σ. βανίλια υγρή
350 γρ. αλεύρι
2 κ.γ. μπέικιν πάουντερ
150 γρ. κουβερτούρα
Παγωτό βανίλια για το σερβίρισμα