Ο Γιώργος Τσούλης ετοίμασε στην κουζίνα της εκπομπής «Ελένη» πορτοκαλόπιτα. Μια συνταγή που θα λατρέψετε.
Υλικά
Για την πορτοκαλόπιτα
1 πακέτο φύλλο κρούστας
250 ml ηλιέλαιο
250 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική
150 γρ. στραγγιστό γιαούρτι
100 γρ. αμύγδαλο φιλέ
4 αυγά, medium
4 πορτοκάλια
1 κ.σ. βανίλια εκχύλισμα
1 κ.γ. ανθόνερο
1 κ.γ. μπέικιν πάουντερ
1 κ.γ. σόδα
Για το σιρόπι
300 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική
250 ml νερό
1 στικ κανέλα
Χυμό πορτοκαλιού
Για το σερβίρισμα (προαιρετικά)
Παγωτό