Δευτέρα, 16 Δεκεμβρίου, 2024

Σταρ Ελλάς με… ρετρό διάθεση

Τα φωτογραφικά φλας έπεσαν σε τέσσερις εστεμμένες του περασμένου...

Στη φυλακή ο 41χρονος που μαχαίρωσε στο πόδι τον Αλβανό σεφ στα...

Ακριβό ήταν το τίμημα για τον 41χρονο Ελληνα που...

Παναγιώτης Πετράκης: Η μόνιμη σύμπραξή του με την ορχήστρα «Μίκης Θεοδωράκης» και...

Οταν έπαιζε τον ρόλο του Λουκά στα «Μυστικά της...

Σάττι σε live για καλό σκοπό

Για τη  χριστουγεννιάτικη εκστρατεία αγάπης γνωστού ραδιοφωνικού σταθμού, που...

Γλυκό: «Πυρ, γυνή και θάλασσα» από τη Γωγώ Δελογιάννη και την Ειρήνη Πορταλιού

Δείτε τη συνταγή!

Η Γωγώ Δελογιάννη και η Ειρήνη Πορταλιού τιμούν την ημέρα της γυναίκας με το γλυκό «Πυρ, γυνή και θάλασσα» στην κουζίνα της εκπομπής «Πρωίαν σε είδον». Μία εύκολη συνταγή που θα λατρέψετε.

Υλικά

ΓΙΑ ΤΗ ΜΟΥΣ

250 γρ. γάλα 3,5% λιπαρά

10 γρ. φύλλα ζελατίνης

600 γρ. σοκολάτα γάλακτος

500 γρ. κρέμα γάλακτος 35% λιπαρά

2 γρ. καυτερό τσίλι σε σκόνη

2 γρ. θαλασσινό αλάτι

ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΛΙΝΑ ΦΟΥΝΤΟΥΚΙΟΥ

250 γρ. φουντούκια

100 γρ. ζάχαρη άχνη

3 γρ. θαλασσινό αλάτι

20 γρ. ηλιέλαιο

ΓΙΑ ΤΑ ΖΑΧΑΡΩΜΕΝΑ ΠΕΤΑΛΑ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ

παστεριωμένο ασπράδι κρυσταλλική ζάχαρη

ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ

φρέσκα σμέουρα

ζαχαρωμένα πέταλα τριαντάφυλλου

σάλτσα από σμέουρα

ΤΡΑΓΑΝΗ ΒΑΣΗ ΜΠΙΣΚΟΤΟΥ

400 γρ. μπισκότα μέτρια τριμμένο

100 γρ. λιωμένη σοκολάτα υγείας

100 γρ. πραλίνα φουντουκιού

2 γρ. θαλασσινό αλάτι

ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΛΤΣΑ ΣΜΕΟΥΡΟΥ

200 γρ. σμέουρα

40 γρ. ξύδι (φρούτου κατά προτίμηση)

{{-PCOUNT-}}30{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ντου ερωμένης στην… σύζυγο πρώην υπουργού!

Για όσους γνωρίζουν πρόσωπα και καταστάσεις (και η «Espresso»...

Παπαρίζου στον δρόμο χωρίς κόμπλεξ και… ίχνος μακιγιάζ

Την Ελενα Παπαρίζου τσάκωσε ο φωτογραφικός φακός να περπατά...

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου και η απιστία

Για τη συντροφικότητα και την απιστία μίλησε η Ντορέττα...