Ο Γιώργος Παπακώστας ετοίμασε στην κουζίνα της εκπομπής «Ελένη» κοτόπουλο με κους κους λαχανικών. Μια συνταγή που θα λατρέψετε.
Υλικά
Για το κοτόπουλο
1 ολόκληρο κοτόπουλο
3 κσ μέλι
1 κσ τομάτα πελτέ
2 σκελίδες σκόρδο
2 πιπεριές Φλωρίνης
4 κσ ελαιόλαδο
1 κγ κύμινο
1 κσ πάπρικα καπνιστή
1 κσ πάπρικα γλυκιά
1 κγ μπούκοβο (προαιρετικά)
5 κλωνάρια φρέσκο θυμάρι
Για το κους κους
1 κούπα κους κους
1 1/4 κούπα ζωμό κοτόπουλο
1 κσ ελαιόλαδο
1 μικρό κρεμμύδι ψιλοκομμένο
2 σκελίδες σκόρδο τριμμένες
1 καρότο κομμένο
1 κολοκύθι κομμένο σε κυβάκια
1 πιπεριά κόκκινη κομμένη σε κυβάκια
1 κγ κύμινο
1/2 κγ πάπρικα
Αλάτι και πιπέρι
Φρέσκο μαϊντανό ή κόλιανδρο