Κοτόπουλο γλυκόξινο με ανανά έφτιαξε ο Πέτρος Συρίγος στην κουζίνα της εκπομπής «Super Κατερίνα» και σας προτείνει να κάνετε τη συνταγή του.
Για τη συνταγή θα χρειαστούμε:
3 τμχ. φιλέτο κοτόπουλου
1 αυγό
1 κ.τ.γ. αλάτι
2 κ.τ.γ. κορν φλάουερ
1 κονσέρβα ανανά
80 ml χυμό από τον κονσερβοποιημένο ανανά
80 ml λευκό ξύδι
80 ml φλιτζάνι κέτσαπ
2 κ.τ.σ. μέλι
4 κ.τ.σ. ηλιέλαιο
1 κόκκινη πιπεριά
1 κίτρινη πιπεριά
1 λευκό κρεμμύδι
1 κ.τ.γ. τριμμένο φρέσκο τζίντζερ
3 φρέσκα κρεμμύδια ψιλοκομμένα, μόνο το πράσινο μέρος