Μοσχαράκι με σάλτσα λευκού κρασιού έφτιαξε ο Πέτρος Συρίγος στην κουζίνα της εκπομπής «Super Κατερίνα» και σας προτείνει να κάνετε τη συνταγή του.
Υλικά
4 κομμάτια Osso Buko από μοσχαράκι γάλακτος (περίπου 250 γρ. έκαστο)
2 κ.τ.σ. ελαιόλαδο
2 κ.τ.σ. βούτυρο
2 μέτρια ξερά κρεμμύδια
8 μέτρια καρότα
4 κλωνάρια από σέλερι
1 φλιτζάνι λευκό ξηρό κρασί
400 ml λευκό κρασί Λήμνου
800 ml νερό
2 κύβους κοτόπουλου
8 κλωναράκια φρέσκο θυμάρι
2 φύλλα δάφνης
Αλάτι, πιπέρι