Τετάρτη, 7 Μαΐου, 2025

Δέσποινα Βανδή – Βασίλης Μπισμπίκης: Η μετακόμιση στο νέο σπίτι και το...

Η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης μετακόμισαν στο...

«Διάφανη αγάπη» spoiler: Νεκρή η Ελένη σε τροχαίο

Συγκλονιστικές οι εξελίξεις στη σειρά «Διάφανη αγάπη».Ένα βράδυ, κατά...

Η τρομερή ομοιότητα της «Ιουλίας» από τα «Παιχνίδια εκδίκησης» με γνωστή τραγουδίστρια

Η Δάφνη Αλεξάντερ έχει κερδίσει τις εντυπώσεις με την...

Η δήλωση του Ανδρέα Μικρούτσικου για το πρόωρο τέλος του «Πάμε Δανάη»

Η κάμερα της εκπομπής «Πρωινό ΣουΣου» συνάντησε τον Ανδρέα...

Σκάι με φερετζέ

❱❱ Ανατροπές από τον Ιλιτζαλί! Ανακοίνωσε ότι το «Survivor 3» θα γίνει μεταξύ Ελλάδας – Τουρκίας και θα μεταδίδεται ταυτόχρονα στις δύο χώρεςΤουρκικούς φερετζέδες θα «φορέσει», καθώς φαίνεται, ο Σκάι για χάρη της τηλεθέασης! Το κανάλι του Φαλήρου ετοιμάζεται πυρετωδώς για το «Survivor 3», που φέτος αλλάζει, καθώς, όπως ανακοίνωσε ο δαιμόνιος παραγωγός Ατζούν Ιλιτζαλί, ο οποίος είχε και την ιδέα, το φετινό reality επιβίωσης θα έχει ως αντιπάλους την Ελλάδα και την Τουρκία και θα προβάλλεται ταυτόχρονα και στις δύο χώρες. 

Αυτό, τουλάχιστον, αναφέρει η τουρκική ιστοσελίδα ajanshaber.com.tr, αποκαλύπτοντας ότι ο επόμενος κύκλος του παιχνιδιού δεν θα είναι όπως το γνωρίζαμε την τελευταία διετία. «Το φετινό “Survivor” θα είναι ανάμεσα στην Τουρκία και την Ελλάδα και θα μεταδίδεται στις δύο χώρες το ίδιο βράδυ» ανέφερε ο ιδρυτής και πρόεδρος της εταιρίας Acun Medya, στην οποία ανήκουν τα δικαιώματα των πιο πετυχημένων realities στην Ευρώπη.

Αναζήτηση

Ο ισχυρός άνδρας της γείτονος υποστήριξε στην ίδια συνέντευξη πως εντός των επόμενων ημερών θα αρχίσει η αναζήτηση στις δύο χώρες των παικτών που θα απαρτίζουν την τουρκική και την ελληνική ομάδα.

Το κανάλι του Φαλήρου, από την άλλη, παρακολουθεί τις εξελίξεις ως θεατής, καθώς, όπως δείχνουν τα πράγματα, δεν έχει λόγο στον σχεδιασμό του ξένου πρότζεκτ. Είναι one man game! Και ο πολυμήχανος Τούρκος παραγωγός, βλέποντας πως οι τηλεθεάσεις στα realities περιπέτειας ολοένα πέφτουν, αποφάσισε να ανακατέψει την τράπουλα.

Η κίνηση-ματ έγινε προκειμένου να αυξήσει τη δυναμική του επόμενου «Survivor» απέναντι στον ανταγωνισμό, και ήδη η πρώτη διαρροή ονόματος παίκτη έγινε εξ Ανατολών και αφορά τον 45χρονο Μουράτ Οζτούρκ, ο οποίος έγινε γνωστός από το «MasterChef» Τουρκίας.

Πάντως, σε τηλεφωνική επικοινωνία της «Espresso» με το γραφείο Τύπου του Σκάι μάς είπαν ότι δεν έχει υπογραφεί καμία σχετική συμφωνία μέχρι στιγμής.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η «ωραία των Αθηνών» ταξίδεψε στο χθες!

Αρωμα από το ελληνικό «The crown» είχε η εκδήλωση...

Πόπη Λάζου: Δείτε πώς είναι σήμερα η μοιραία γυναίκα του ελληνικού κινηματογράφου

Η Πόπη Λάζου υπήρξε η μοιραία γυναίκα του ελληνικού...

Νεκρός στο σπίτι του ο «Μήτση» της Μαρινέλλας

Η είδηση, βγαλμένη από το αστυνομικό ρεπορτάζ για το...

Η δήλωση του Ανδρέα Μικρούτσικου για το πρόωρο τέλος του «Πάμε Δανάη»

Η κάμερα της εκπομπής «Πρωινό ΣουΣου» συνάντησε τον Ανδρέα...

Σάλος για τη συναυλία του Χρήστου Μάστορα στη Χειμάρρα – «Είναι προδότης»

«Ντροπή του. Θα γράψετε ότι η μάνα του Κατσίφα...
spot_img