Κυριακή, 13 Απριλίου, 2025

«Dragon’s Den»: Τι γνώμη έχουν οι παλιοί Dragons για τους νέους;

Το «DRAGONS’ DEN GREECE», το μεγαλύτερο reality επιχειρηματικότητας παγκοσμίως,...

Παρουσιαστής του νέου κύκλου «Big Brother» θα είναι ο Πέτρος Λαγούτης

Η αντίστροφη μέτρηση άρχισε για τον «Μεγάλο Αδερφό»! Tα...

«Μάγισσα – Φλεγόμενη καρδιά»: Ο θάνατος του Γαβρήλου δημιουργεί πολλά ερωτηματικά

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Μάγισσα – Φλεγόμενη καρδιά».Ο θάνατος του...

Η… μονίμως sold out παράσταση της Ράντου θα συνεχιστεί για 4η χρονιά

Το πράσινο φως για ακόμα μία σεζόν πήρε η...

Σοκ! 80χρονος ασελγούσε στις κόρες του που έχουν νοητική υστέρηση

❱❱ Βαριά καμπάνα έριξε το δικαστήριο σε έναν 80χρονο πατέρα στην Πάτρα, καταδικάζοντάς τον σε…… φυλάκιση 10 ετών για ασέλγεια σε βάρος των δύο κοριτσιών του, που μάλιστα πάσχουν από νοητική υστέρηση.

Το δράμα των δύο γυναικών, που έχει προκαλέσει σάλο στην τοπική κοινωνία, αποκαλύφθηκε μετά τον θάνατο της συζύγου του 80χρονου, όταν η ανιψιά της ορίστηκε δικαστική συμπαραστάτρια για να έχει την ευθύνη των κοριτσιών, καθώς ο πατέρας τους πάσχει επίσης από ελαφρά νοητική υστέρηση.

Εκείνη άρχισε να προβληματίζεται όταν τρεις γυναίκες που προσέλαβε για να φροντίζουν τις δύο κόρες του 80χρονου, οι οποίες έχουν νοητική υστέρηση την ενημέρωσαν ότι ο πατέρας τους τα βράδια πήγαινε στο δωμάτιό τους. 

Μάλιστα, μία από τις γυναίκες όταν είδε μώλωπες στο ένα από τα δύο κορίτσια, ρώτησε πώς έγιναν και πήρε την σοκαριστική απάντηση «Μου την έκανε ο πατέρας μου γιατί δεν καθόμουν», ενώ παράλληλα έδειξε με κινήσεις ότι έβγαζε τα ρούχα του και τα δικά της και ότι την άγγιζε στα απόκρυφα σημεία της!

Τα αρνήθηκε

Αλλά και η δεύτερη κόρη ήταν επιθετική προς τον 80χρονο πατέρα, δείχνοντας ότι της είχε βγάλει τα ρούχα.

Από την άλλη, η τρίτη κόρη του ηλικιωμένου, όπως και οι κόρες της και εγγονές του -που ζουν μακριά- κατέθεσαν ότι δεν είχαν αντιληφθεί κάτι ύποπτο. Αλλά και ο ίδιος αρνήθηκε τα πάντα, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι όλα έγιναν για λόγους εκδίκησης. 

«Θα μπορούσα στα 80 μου χρόνια να κάνω πράξεις στα κορίτσια μου;» ρώτησε.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Τρυπώσαμε» στη βίλα της ακολασίας στα Γλυκά Νερά του νομού Αττικής!

Οσα θα αποκαλύψουμε σήμερα για τον τελικό προορισμό πολλών...

Σκλάβες του sex με μάγισσα «μαντάμ»

Νεαρές «σκλάβες του σεξ» που «μαρτύρησαν» στα χέρια της...

Ερωτευμένη η Καϊλή με τα Εμιράτα

Στο Αμπού Ντάμπι η Εύα Καϊλή, που παρά τα...
spot_img
spot_img