Τρίτη, 19 Αυγούστου, 2025

250 Drone τρομοκράτες

Τα droneς άλλαξαν τον τρόπο που διεξάγεται ο σύγχρονος πόλεμος και τώρα, όπως προειδοποιούν ειδικοί, υπάρχουν έντονοι φόβοι

Γιώργος Αγγελόπουλος: Οι βουτιές με την κορούλα του στη Σκιάθο

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος κάνει διακοπές το νησί του, τη Σκιάθο με τη σύζυγό του, Δήμητρα Βαμβακούση και την κορούλα τους.

Σταμάτης Γονίδης: Θα δώσει μία μοναδική συναυλία στο Κατράκειο στις 22 Σεπτεμβρίου

Ο Σταμάτης Γονίδης, μολονότι έχει γράψει «χρυσές» σελίδες στον...

«Άγιος έρωτας» spoiler: Τα τρία αντίγραφα που «καίνε» τον Παύλο για τη...

Πολλές οι εξελίξεις στα νέα επεισόδια της σειράς «Άγιος έρωτας». Συνεχίζει την αιμοβόρα δράση του ο Παύλος, θέλοντας να καλύψει για ακόμη μία φορά τα πανούργα σχέδια του.

Ζώδια – Προβλέψεις της Παρασκευής 22 Οκτωβρίου

ΚΡΙΟΣ: Επιβάλλεται να αλλάξετε τακτική και θα υπάρχουν αρκετές ευκαιρίες να αντικαταστήσετε σχέδια ακόμα και συνεργάτες στον επαγγελματικό χώρο. Φροντίστε να είστε ρεαλιστές στις καταστάσεις. Βάλτε τα σχέδιά σας σε εφαρμογή και μην περιμένετε τη βοήθεια των άλλων.

ΤΑΥΡΟΣ: Κρίση φαίνεται πως θα περάσει ο συναισθηματικός τομέας, καθώς μια σχέση θα πάρει τέλος, ενώ επαγγελματικά προβλήματα που σας ταλαιπωρούν χρόνια αναζωπυρώνονται. Μην επιβαρύνεστε με επιπρόσθετες ευθύνες άλλων, αφού ακόμα δεν έχετε αναλάβει τις δικές σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Αξιοποιήστε τις δυνατότητες αυτού του διαστήματος προς όλες τις κατευθύνσεις, αλλά επικεντρωθείτε περισσότερο στα θετικά στοιχεία. Κοντρολάρετε τις διαθέσεις σας για να αξιοποιήσετε τα δυνατά σημεία σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Τα εμπόδια μπορεί να υπάρχουν, αλλά η δύναμή σας είναι αρκετή για να τα ανατρέψει και να σας βγάλει νικητές. Σεβαστείτε τις συνεργασίες σας και το χρήμα. Πρέπει να δηλώσετε ξεκάθαρα τα όρια και τους σκοπούς σας απέναντι στα γεγονότα.

ΛΕΩΝ: Μετριάστε την καταναλωτική μανία σας και μην παρασύρεστε από επιφανειακές εκτιμήσεις. Κάντε πιο προσεκτικό παιχνίδι στις κοινωνικές συναναστροφές σας, αλλάζοντας τακτική. Αφήστε ήσυχους τους συνεργάτες σας και μην ανακατεύεστε στα δικά τους θέματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αποφύγετε κόντρες με συνεργάτες και άτομα κύρους. Δυνατότητες και ευκαιρίες υπάρχουν σε όλα τα επίπεδα, αλλά απαραίτητη προϋπόθεση είναι οι σωστές κινήσεις. Κάντε μια προσπάθεια να δείξετε ιδιαίτερο ενδιαφέρον στις προσωπικές σχέσεις σας.

ΖΥΓΟΣ: Επανεξετάστε κάποιο σοβαρό σχέδιο που αφορά μια συνεργασία σας και μην είστε συνέχεια επιθετικοί και πιεστικοί με τον σύντροφό σας. Είναι αρκετά κουρασμένος για να τον παιδεύετε και εσείς. Μη φανείτε διστακτικοί αν μια φιλική σχέση σας μετατραπεί σε ερωτική.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ασχοληθείτε με την περιφρούρηση των περιουσιακών στοιχείων σας και των οικογενειακών θεμάτων. Στη συνέχεια δώστε χρόνο στην κοινωνική σας ζωή. Η επιμονή και η υπομονή θα σας οδηγήσουν σε μια μεγάλη επαγγελματική επιτυχία.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μην αποθαρρύνεστε γιατί έχετε πολλά ατού για να είστε ανάμεσα στους νικητές. Η υπερβάλλουσα ευαισθησία και η εσωστρέφεια δεν είναι καλά όπλα για τον αγώνα σας. Βρείτε καινούργια ενδιαφέροντα, για να μην αφήσετε τη ρουτίνα να σας χαλάσει το κέφι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ξεκαθαρίστε ασάφειες στις σχέσεις και στα συναισθηματικά σας και δείξτε μεγαλύτερη αποφασιστικότητα στην επαγγελματική σας ζωή, χωρίς να ξεχνάτε να είστε ειλικρινείς. Φροντίστε να μάθετε να προσαρμόζεστε για να μη σας τρομάζουν οι αλλαγές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Είναι τόσα πολλά μαζεμένα για να συσσωρεύετε κι άλλα πράγματα μέσα σας. Δεν είναι κακό να ζητήσετε βοήθεια ή στήριξη από άτομα που είναι πρόθυμα να σας τη δώσουν. Αποφύγετε διαπληκτισμούς στον εργασιακό χώρο που δεν οδηγούν πουθενά.

ΙΧΘΥΕΣ: Μην κάνετε επιπόλαιες κινήσεις και θα έχετε κάθε λόγο να προσδοκάτε το καλύτερο. Κολακέψτε λίγο τους γύρω σας, αντί να τους υπογραμμίζετε λάθη και ελλείψεις. Σήμερα θα σας απασχολήσει έντονα μια πρόταση για συνεργασία.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Συνελήφθη ο αδελφός της Κατερίνας Καινούργιου – Καταδίωξη υπό την επήρεια αλκοόλ

Ως κεραυνός εν αιθρία έσκασε, χθες, στην αγαπημένη παρουσιάστρια...

Επανασύνδεση για τον Απόστολο Γκλέτσο – Οι αγκαλιές με την Αρβανίτη στη Μύκονο

Ο Απόστολος Γκλέτσος απολαμβάνει τις διακοπές του στη Μύκονο...

Κατερίνα Καινούργιου: Το πρώτο ποστ της μετά τη σύλληψη του αδελφού της

Μετά το σάλο που ξέσπασε με τον αδελφό της Κατερίνας Καινούργιου καθώς συνελήφθη μεθυσμένος μετά από καταδίωξη της αστυνομίας η παρουσιάστρια έκανε ποστ.

Ερωτεύτηκαν στα γυρίσματα και τώρα ζουν τον έρωτά τους στην Κρήτη

Ο έρωτάς τους γεννήθηκε στα γυρίσματα της σειράς που πρωταγωνιστούσαν και η σχέση τους καλά κρατεί.

Ερωτευμένη στην Αλόννησο η Στέλλα Μπεζαντάκου

Το καταπράσινο νησί των Σποράδων με τα καταγάλανα νερά, που επισκέφθηκαν και οι δυο για πρώτη φορά φέτος, τους μάγεψε με τις ομορφιές του.

Ψυχροπολεμικό κλίμα ανάμεσα σε Αλεξάνδρου – Τούνη: Ούτε καλημέρα λόγω διατροφής

«Δεν τα βρίσκουν σε τίποτα, μιλούν μόνο για τον...

Δεν υπάρχει η ομοιότητα της Ελληνίδας ηθοποιού με τη μητέρα της

Η σικάτη και γλυκιά κυρία της φωτογραφίας είναι μητέρα γνωστής Ελληνίδας ηθοποιού που σίγουρα δε θα δυσκολευτείτε να βρείτε καθώς η ομοιότητά τους είναι μεγάλη.