Τετάρτη, 3 Ιουλίου, 2024

Μεγάλη δισκογραφική μεταγραφή για την Ιουλία Καλλιμάνη

Η Ιουλία Καλλιμάνη στην οικογένεια της Heaven Music! Η...

Λευτέρης Πανταζής: Όπως δεν τον έχουμε ξαναδεί στο βιντεοκλίπ για το νέο...

Ο Λευτέρης Πανταζής παρουσιάζει το πιο ανεβαστικό «Block» του...

Η Στικούδη μετά τη Βιέννη, έκανε χαμό και στο EuroPride της Θεσσαλονίκης

«Καυτό» ήταν το... mermaid look το οποίο επέλεξε η...

Χρήστος Χατζηπαναγιώτης: «Μετά από αυτό που έπαθα, το καινούργιο ξεκίνημα για εμένα...

Η επιτυχημένη θεατρική παράσταση «Μπαμπάδες με ρούμι» ξεκίνησε την...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τετάρτη 19 Ιουνίου

Τι σχεδιάζουν τ'άστρα για σήμερα;

ΚΡΙΟΣ

Η γόνιμη φαντασία και το ισχυρό ένστικτό σας θα σας προφυλάξουν από κακοτοπιές. Προετοιμάστε με προσοχή τις διάφορες εξορμήσεις σας και μετριάστε τις ριψοκίνδυνες διαθέσεις. Σε σοβαρά θέματα δραστηριοποιηθείτε, αλλά μην είστε τόσο ενθουσιώδεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Πρώτα αποφασίστε τι ακριβώς θέλετε, ώστε να βρείτε τον τρόπο που θα το κατακτήσετε. Υπάρχουν ευκαιρίες για αξιοποίηση αλλά και άτομα που θα σας ενισχύσουν. Μη φορτώνεστε ευθύνες άλλων για πράγματα που δεν είναι της δικής σας αρμοδιότητας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Παρά τις αντιξοότητες, οι προοπτικές του μήνα είναι ευοίωνες. Αισιοδοξείτε και μην αφήνετε να σας παίρνει από κάτω στις δυσκολίες που προκύπτουν. Προτιμήστε να βγείτε έξω και να διασκεδάσετε από το να μείνετε μέσα και να πλήξετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Είναι σίγουρο ότι δεν μπορείτε εσείς να φτιάξετε τον κόσμο, οπότε προστατέψτε τον εαυτό σας και κυρίως αγαπήστε τον. Η ξεκούραση και η χαλάρωση είναι υποχρεωτικές. Προτού οι άλλοι ξεκαθαρίσουν τη θέση τους, μην αποκαλύψετε τα πραγματικά σας κίνητρα.

ΛΕΩΝ

Αξιοποιήστε φίλους και συνεργάτες για να προωθήσετε τα σχέδιά σας. Αναλάβετε πρωτοβουλίες, μπείτε στην ενεργό δράση και σε καμία περίπτωση δεν θα περάσετε στην πλευρά των ηττημένων. Κάντε έργα και μη μένετε στα λόγια, αν νομίζετε ότι οι άλλοι σας αγνοούν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Κρατήστε τις λεπτές ισορροπίες στον συναισθηματικό τομέα. Εκφράστε με σωστό τρόπο παράπονα στα οικογενειακά πρόσωπα, προσφέροντας παράλληλα κατανόηση και βοήθεια. Ασχοληθείτε με τα προσωπικά σας και μην αφήνετε να σας απορροφά η κοινωνική ζωή.

ΖΥΓΟΣ

Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να εστιάσετε στους στόχους σας. Επιστρατεύστε τη γοητεία σας και σε συνδυασμό με την εσωτερική ομορφιά που διαθέτετε δώστε τη μάχη σας. Φανείτε πρωτότυποι στις ιδέες σας και κάντε συζητήσεις που θα σας βοηθήσουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με τόλμη, σύνεση και διπλωματία θα μπορέσετε να καταφέρετε πολλά. Μη βιάζεστε για να γίνουν όλα όπως θέλετε και κυρίως μην κρεμιέστε τόσο από τους άλλους. Ασκοπες παρεξηγήσεις θα προκαλέσουν προβλήματα και δεν θα σας οδηγήσουν πουθενά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ακολουθήστε την πεπατημένη και δεν θα χάσετε. Να είστε έτοιμοι και για υποχωρήσεις, εφόσον χρειαστεί. Η ταλαιπωρία που θα υποστείτε είναι σχετικά μικρή σε σχέση με τα κέρδη που θα έχετε. Πείτε τα πράγματα με το όνομά τους και να είστε σίγουροι πως θα εκτιμηθεί.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η οικονομική και η συναισθηματική κάλυψη θα είναι το αίτημά σας γι’ αυτόν τον μήνα. Θα έχετε και από τα δύο. Ως εκ τούτου πάψτε να είστε απαιτητικοί και αρκεστείτε σε αυτά που σας δίνει ο σύντροφός σας απλόχερα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υπάρχει τρόπος για να ηρεμήσετε. Αναπτύξτε δράση στον επαγγελματικό και τον προσωπικό σας χώρο, ζητώντας λιγότερα από τους άλλους και ίσως να σας δώσουν περισσότερα από αυτά που ζητάτε. Αφήστε να φανούν τα αποτελέσματα κάποιων προσπαθειών σας και μη βιάζεστε.

ΙΧΘΥΕΣ

Μη δραματοποιήσετε τα δύσκολα, γιατί κινδυνεύετε να χάσετε τα καλά και ευχάριστα που υπάρχουν και δεν τα βλέπετε. Βάλτε περισσότερο ρεαλισμό στη ζωή σας και πάνω σε αυτόν χτίστε τα φιλόδοξα σχέδιά σας.

{{-PCOUNT-}}25{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Δεν θα πιστέψετε ποιος είναι ο πιτσιρικάς στη φωτογραφία δίπλα στον Γιάννη Μπέζο

Ο γνωστός πλέον ηθοποιός ανέβασε μια φωτογραφία από τα...

Βασίλης Καΐλας: Το ιδιαίτερο δώρο που πήρε ο θρυλικός «λουστράκος» του σινεμά

Ενα κασελάκι σαν αυτό της ταινίας «Ο λουστράκος», που...

«Σατράπης» μπήκε για… χαρέμι στο «Power of Love»

Σάλο προκάλεσαν οι απόψεις που εξέφρασε για το γυναικείο...

Η τηλεοπτική επιστροφή της Ματίνας Νικολάου στο πλευρό του Μουτσινά

Mε τον Μουτσινά χεράκι χεράκι και τη νέα τηλεοπτική...

Τι κρύβεται πίσω από τη μαφιόζικη εκτέλεση με 14 σφαίρες του τοπογράφου Παναγιώτη Στάθη στο Ψυχικό

Την ώρα που το πανελλήνιο παρακολουθεί μουδιασμένο το νέο...