Τετάρτη, 3 Ιουλίου, 2024

Ο Πέτρος Συρίγος μάς ετοιμάζει aglio e olio με γαρίδες!

Aglio e olio με γαρίδες έφτιαξε ο Πέτρος Συρίγος...

Σαμπρίνα: «Έπρεπε στο βίντεο κλιπ να σπάσουμε καθρέφτες, αλλά ήμουν προληπτική»

Η Σαμπρίνα, παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη»....

Καινούργιου σε Πουλόπουλο: «Με τις δηλώσεις σου έχω μπερδευτεί»

Ο Γιάννης Πουλόπουλος παραχώρησε δηλώσεις για το τηλεοπτικό του...

Μεγάλη δισκογραφική μεταγραφή για την Ιουλία Καλλιμάνη

Η Ιουλία Καλλιμάνη στην οικογένεια της Heaven Music! Η...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για το Σάββατο 22 Ιουνίου

Τι σχεδιάζουν τ'άστρα για σήμερα;

ΚΡΙΟΣ: Αποφύγετε βιαστικές κινήσεις, καθώς θα υπάρχουν συγκρούσεις στη δουλειά σας, και συγκεντρωθείτε στο να κατακτήσετε τους στόχους σας, μια που είστε ικανοί, ακόμα και σε αντίξοες συνθήκες.

ΤΑΥΡΟΣ: Προγραμματίστε να απαλλαγείτε από εκκρεμότητες που σας βασανίζουν καιρό και κάντε μια καινούργια αρχή, που θα βελτιώσει την ψυχολογία και την ποιότητα της ζωής σας. Ρυθμίστε λεπτές οικονομικές υποθέσεις σας, για να σας φύγει ένα μεγάλο βάρος.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Αποφασίστε να δείτε τη ζωή όπως πραγματικά είναι, χωρίς να ζείτε με ουτοπίες και μην απομονώνεστε αν δεν αισθάνεστε καλά ή σας κουράζουν οι άλλοι. Μπορείτε να αντιμετωπίσετε τα πάντα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Πρακτικότητα μηδέν και αισιοδοξία στο ανώτατο όριο διακρίνουν τις σκέψεις και τις πράξεις σας, κάνοντάς σας να αναζητάτε συνέχεια καινούργιους δρόμους, ενώ ακόμα και οι παλιοί έχουν να σας προσφέρουν.

ΛΕΩΝ: Ξαναβρείτε το χιούμορ και τη διπλωματία, για να συνεχίσετε να είστε αποδεκτοί. Η άρνηση επικοινωνίας και η επιθετικότητα θα σας οδηγήσουν στη μοναξιά, που σας φοβίζει. Ενδιαφερθείτε για άτομα που είναι φιλικά απέναντί σας και σας το δείχνουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Οι αλλαγές είναι ευχάριστες μόνο όταν είστε έτοιμοι να τις αντιμετωπίσετε, διαφορετικά γίνονται αιτία να χαλάσουν τα σχέδιά σας ή οι σχέσεις σας με τους άλλους. Ξεπεράστε γρήγορα ανούσιες λεπτομέρειες, γιατί χάνετε την ουσία.

ΖΥΓΟΣ: Φρεσκάρετε τις γνώσεις σας, γιατί σύντομα θα σας χρειαστούν για να αντιμετωπίσετε τις απαιτήσεις του εργασιακού σας χώρου, που εξελίσσονται διαφορετικά απ’ ό,τι υπολογίζατε. Πάρτε αποφάσεις για τα οικονομικά σας, που θα σας αποφέρουν κέρδος και στο μέλλον.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Προσέξτε τη συμπεριφορά σας, εάν δεν θέλετε να πάρετε κάποια μαθήματα που δεν θα σας είναι ευχάριστα, αλλά και τις γνωριμίες σας, που μπορεί να ενεργοποιήσουν ξεχασμένες σας ανάγκες. Μην αφήσετε να σας επηρεάσουν συναισθηματικές υποθέσεις που δεν είναι στο χέρι σας να διευθετηθούν.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Σιγουρέψτε τους επόμενους στόχους σας πριν βρεθείτε σε αδιέξοδο, αφού οι οικονομικές σας απώλειες είναι μεγαλύτερες απ’ ό,τι είχατε υπολογίσει και επιστρατεύστε το ταλέντο σας σε στιγμές άρνησης.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Οι βαθιές αλλαγές των αναγκών σας που και εσείς δεν μπορείτε να συνειδητοποιήσετε προκαλούν δυσκολίες στις σχέσεις σας με τους άλλους, γι’ αυτό μην εκνευρίζεστε αν οι άλλοι δεν σας καταλαβαίνουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Φροντίστε για τη σωστή προβολή του εαυτού σας, μια που οι επαγγελματικές επιτυχίες δεν σας λείπουν και προχωρήστε δυναμικά, αποφεύγοντας υποχρεώσεις σε φίλους. Επειδή η κούρασή σας είναι περισσότερο ψυχική παρά σωματική, φροντίστε να φτιάξετε τη διάθεσή σας.

ΙΧΘΥΣ: Αφού έχετε ανοιχτό μυαλό, ανακαλύψτε τις προκαταλήψεις που σας έχουν δημιουργηθεί από μερικές εμπειρίες, για να επιτευχθεί σύμπνοια σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Ξεκαθαρίστε στους γύρω σας πως είστε διατεθειμένοι να τους ακούσετε, αρκεί να μην κλαίγονται.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Δεν θα πιστέψετε ποιος είναι ο πιτσιρικάς στη φωτογραφία δίπλα στον Γιάννη Μπέζο

Ο γνωστός πλέον ηθοποιός ανέβασε μια φωτογραφία από τα...

Βασίλης Καΐλας: Το ιδιαίτερο δώρο που πήρε ο θρυλικός «λουστράκος» του σινεμά

Ενα κασελάκι σαν αυτό της ταινίας «Ο λουστράκος», που...

«Σατράπης» μπήκε για… χαρέμι στο «Power of Love»

Σάλο προκάλεσαν οι απόψεις που εξέφρασε για το γυναικείο...

Η τηλεοπτική επιστροφή της Ματίνας Νικολάου στο πλευρό του Μουτσινά

Mε τον Μουτσινά χεράκι χεράκι και τη νέα τηλεοπτική...

Τι κρύβεται πίσω από τη μαφιόζικη εκτέλεση με 14 σφαίρες του τοπογράφου Παναγιώτη Στάθη στο Ψυχικό

Την ώρα που το πανελλήνιο παρακολουθεί μουδιασμένο το νέο...

Αστραψαν τα φλας στο πάρτι γνωστής αλυσίδας επώνυμων ρούχων

Η Ελένη Τσολάκη, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου, ο Γιάννης Αϊβάζης,...