Τετάρτη, 3 Ιουλίου, 2024

Μεγάλη δισκογραφική μεταγραφή για την Ιουλία Καλλιμάνη

Η Ιουλία Καλλιμάνη στην οικογένεια της Heaven Music! Η...

Λευτέρης Πανταζής: Όπως δεν τον έχουμε ξαναδεί στο βιντεοκλίπ για το νέο...

Ο Λευτέρης Πανταζής παρουσιάζει το πιο ανεβαστικό «Block» του...

Η Στικούδη μετά τη Βιέννη, έκανε χαμό και στο EuroPride της Θεσσαλονίκης

«Καυτό» ήταν το... mermaid look το οποίο επέλεξε η...

Χρήστος Χατζηπαναγιώτης: «Μετά από αυτό που έπαθα, το καινούργιο ξεκίνημα για εμένα...

Η επιτυχημένη θεατρική παράσταση «Μπαμπάδες με ρούμι» ξεκίνησε την...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Κυριακή 23 Ιουνίου

Τι σχεδιάζουν τ'άστρα για σήμερα;

ΚΡΙΟΣ: Μην επιμένετε να πιέζετε καταστάσεις στον εργασιακό σας χώρο, γιατί θα περιπλέξετε ακόμα πιο πολύ τις καταστάσεις χωρίς να καταφέρετε τίποτα. Απ’ το να ελπίζετε σε ανέφικτα πράγματα, προτιμήστε να διοχετεύσετε την ενεργητικότητά σας σε τομείς που μπορούν να αξιοποιηθούν. Η φυσική σας κατάσταση θα πρέπει να είναι το πρώτο που θα ασχοληθείτε και να μην παραλείπετε. Η κούραση σας λόγω αυξημένων υποχρεώσεων θα είναι μεγάλη, οπότε πρέπει να αναπληρώνετε τις δυνάμεις σας κάθε φορά που σας δίνεται η δυνατότητα για ξεκούραση και χαλάρωση.

ΤΑΥΡΟΣ: Μπορείτε να υπερβείτε τα όρια που θέτουν αρκεί να είστε ευρηματικοί. Ξεκινήστε κάτι καινούριο για να αντικαταστήστε κάτι που χάθηκε. Ακόμα και αν δυσκολευτείτε στο τέλος θα φτάσετε στο στόχο σας. Τα οικονομικά σας είναι σε καλή φάση, γι’ αυτό φροντίστε να μην προβείτε σε καινούρια έξοδα. Να είστε διαλλακτικοί με όσους συναναστρέφεστε σε οικονομικό επίπεδο και να μην υποτιμάτε τη δύναμή τους. Μη βιαστείτε να αποχωρήσετε από τη σχέση σας και να διεκδικήσετε κάποιο νέο πρόσωπο, γιατί δεν μπορείτε ακόμα να είστε σίγουροι ότι θα ταιριάζει στην ιδιοσυγκρασία σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Διατηρήστε την ψυχραιμία σας όταν αντιληφθείτε πως από κάποια άτομα δε βρίσκετε τη συμπαράσταση που θεωρούσατε ότι έπρεπε να σας παρέχουν. Εάν είστε απολύτως σίγουροι ότι η καθημερινή ρουτίνα εισέβαλλε στη ζωή σας και η σχέση σας έχει χάσει τη γοητεία σας χωρίς να υπάρχει επιστροφή, δώστε τέλος. Εάν όμως ακόμα ταλαντεύεστε για το τι πρέπει να κάνετε αφήστε τα χρονικά περιθώρια για να σκεφτείτε καλύτερα πριν πράξετε. Βεβιασμένες ή σπασμωδικές κινήσεις δε θα σας βοηθήσουν αλλά αντιθέτως θα σας πληγώσουν, αφού μετά το τέλος η απογοήτευση που θα νιώσετε θα σας γεμίσει αρνητικά συναισθήματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αναλύστε καλύτερα τα στοιχεία που πιστεύετε ότι σας σπρώχνουν στο χωρισμό και ίσως ανακαλύψετε ότι εσείς είστε ο κύριος φταίχτης που η σχέση σας έχασε το ενδιαφέρον της. Προτιμήστε από το να κλειστείτε στον εαυτό σας και να αναλώνεστε μόνοι σας σε υπαρξιακά προβλήματα, να κάνετε μια ανοιχτή συζήτηση εφ’ όλης της ύλης με το σύντροφό σας, χωρίς να κρατάτε επικριτική στάση. Με ρεαλιστική αντιμετώπιση και αποφορτισμένοι συναισθηματικά, θα βρείτε κατανόηση στα συναισθήματά σας και ακόμα και αν τελικά καταλήξετε σε χωρισμό, θα είναι μια συνειδητοποιημένη απόφαση που θα μειώσει τον πόνο σας.

ΛΕΩΝ: Για εσάς που είστε ακόμα αδέσμευτοι η αδρεναλίνη σας θα ρέει, το σεξαπίλ σας θα αγγίζει τα ύψη και η ερωτική σας διάθεση στο κόκκινο. Αναθερμάνετε τη σχέση σας, περιορίστε την κτητικότητα και όχι μόνο, αφού μαζί με αυτήν θα πρέπει να περιορίσετε και την τάση σας για απιστίες. Γεφυρώστε διαφορές που έχουν προκύψει με άτομα που φλερτάρετε τους τελευταίους μήνες και φέρτε πάλι στη ζωή σας τη γαλήνη, την ηρεμία και την αγάπη. Εσείς πρώτοι πρέπει να βάλετε το λιθαράκι που θα κάνουν τις σχέσεις σας να μοιάζουν με όαση και να είναι γεμάτες με τρυφερότητα και κατανόηση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Περιορίστε υπερβολές και ανασφάλειες, για να μειωθούν σημαντικά αντιπαλότητες, αντιπαραθέσεις και κόντρες. Τα περιουσιακά σας είναι ένα ζήτημα που πρέπει να μελετήσετε και να διευθετήσετε. Αξιοποιήστε πληροφορίες που θα πάρετε για να έχετε μεγαλύτερο κέρδος, αλλά να είστε προσεκτικοί αν κινηθείτε παρασκηνιακά. Λίγες είναι οι φορές που θα δυσκολευτείτε να καλύψετε τις ανάγκες σας, οπότε μη το βάλετε κάτω με την πρώτη δυσκολία. Σκεφτείτε θετικά και αισιόδοξα και επινοήστε τρόπους που θα σας βοηθήσουν να προωθήσετε τα οικονομικά σας σχέδια ώστε να πείσετε και τους πιο δύσπιστους.

ΖΥΓΟΣ: Μελετήστε καινούριες προτάσεις και ιδέες, ακόμα και συνεργασίες και γενικώς κάντε ότι χρειάζεται για να είστε πιο ασφαλείς και παραγωγικοί. Σημαντικό ρόλο θα παίξουν και οι ιδέες φίλων γι’ αυτό ακούστε τις. Αναπτύξτε μια περισσότερο ποιοτική δράση και εκσυγχρονιστείτε στον τρόπο της εργασίας σας. Έξοδα θα υπάρχουν προς όλες τις κατευθύνσεις, παρόλο που δε φταίτε εσείς για αυτά αλλά οι συγκυρίες. Οι προσπάθειες που θα καταβάλατε στα οικονομικά σας θα είναι πραγματικά μεγάλες. Οι καθυστερήσεις σε αυτά που περιμένατε θα σας εκνευρίσουν γι’ αυτό μην περιμένετε να κινηθείτε την τελευταία στιγμή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Δείξτε προθυμία στο να διεκπεραιώσετε ότι έχετε αναλάβει και ξεκινήστε αφού πρώτα προετοιμαστείτε καλά. Οι κοινωνικές σας συναναστροφές θα είναι αρκετά καλές, γι’ αυτό μπορείτε αυτή την περίοδο να κάνετε χρήσιμες γνωριμίες. Για να έχετε επιτυχία και να τραβάτε τα βλέμματα επάνω σας, περιορίστε την έπαρση που σας διακρίνει και μην απαιτείται την προσοχή των άλλων. Αρχίστε να ξεκαθαρίζετε μέσα σας πολλά πράγματα που αφορούν τις σχέσεις σας και ζητήστε το ίδιο και από τους άλλους. Το πρώτο πράγμα που απαιτείτε τις σχέσεις σας είναι η αμεσότητα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μάθετε να βλέπετε και να διακρίνετε συμπεριφορές, να αντιμετωπίζετε τα γεγονότα με επιχειρήματα και να χρησιμοποιείτε την καρδιά σας μαζί με τη λογική. Βέβαια, η επιφυλακτικότητα και η ευελιξία αυτών που λέτε και σε ποιους τα λέτε, θα σας βοηθήσουν σημαντικά ώστε να μην ανατρέψετε φιλίες χρόνων. Εάν θελήσετε να εκφράσετε κάποια παράπονα που έχετε, προσπαθήστε να γίνουν κατανοητά και να μην τα εκλάβουν οι γύρω σας ως επίθεση. Δώστε βοήθεια σε άτομα που θα καταλάβουν το λόγο που το κάνετε και δε θα το θεωρήσουν ότι το πράττετε για δικό σας συμφέρον.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Κρατώντας τη διάθεσή σας σε καλά επίπεδα θα είστε έτοιμοι να αντιμετωπίσετε ακόμα και αυτά που σας φαντάζουν δύσκολα. Απαιτείται να κρατήσετε τη διακριτικότητα που σας χαρακτηρίζει και να μην ανακατευτείτε σε θέματα που δε σας αφορούν. Επειδή θα υπάρξουν μερικοί διαπληκτισμοί με το περιβάλλον σας, μη γίνετε αυταρχικοί, συγκρατηθείτε και μην πάρετε αποφάσεις εν βρασμώ ψυχής. Προσέξτε τον τρόπο που θα διατυπώσετε τις επιθυμίες σας, ώστε να μη δημιουργηθεί δυσαρέσκεια από καμιά πλευρά, καθώς συζητήσεις, συγκρίσεις και λόγια με πικρά σχόλια δε θα λείψουν. Φροντίστε να μείνετε στην ουσία των πραγμάτων και όχι στην επιφάνεια.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η ανάγκη που έχετε να σας καταλάβουν και να επικοινωνήσετε με τα άτομα του εργασιακού σας χώρου, θα σας βοηθήσει να αποκαταστήσετε μια επαγγελματική σας σχέση που έχει υποστεί φθορά, αλλά και να ξεκαθαρίσετε το τοπίο από παρεξηγήσεις, κάνοντας τους συνεργάτες σας πιο καλοπροαίρετους και πιο ευγενικούς μαζί σας. Εάν αντιληφθείτε πως υπάρχουν διαφορετικές απόψεις στον οικογενειακό σας χώρο για κοινά σχέδια, προσπαθήστε να υπάρξει συμπόρευση. Επιστρατεύστε υπομονή, πειθώ και επιχειρήματα μαζί με τη γοητεία σας για να τους πείσετε.

ΙΧΘΥΣ: Επωφεληθείτε από τα θετικά στοιχεία που θα υπάρχουν για να βελτιώσετε και να ανανεώσετε τις σχέσεις σας. Αφιερώστε περισσότερο χρόνο στο σύντροφό σας γιατί είναι σε ευάλωτη φάση και χρειάζεται τη συμπαράστασή σας. Οι συνθήκες που θα επικρατούν θα σας βοηθήσουν να ενισχύσετε τα συναισθήματά σας και η φυσική σας κατάσταση θα είναι καλή, παρόλο που δε θα λείψουν ούτε το άγχος, ούτε η κατανάλωση δυνάμεων. Κάποιοι λόγοι θα σας διαμορφώσουν μια διαφορετική νοοτροπία στο στυλ και την αισθητική σας, αλλάζοντας πολλά στην εμφάνισή σας, ξεκινώντας από τώρα.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Δεν θα πιστέψετε ποιος είναι ο πιτσιρικάς στη φωτογραφία δίπλα στον Γιάννη Μπέζο

Ο γνωστός πλέον ηθοποιός ανέβασε μια φωτογραφία από τα...

Βασίλης Καΐλας: Το ιδιαίτερο δώρο που πήρε ο θρυλικός «λουστράκος» του σινεμά

Ενα κασελάκι σαν αυτό της ταινίας «Ο λουστράκος», που...

«Σατράπης» μπήκε για… χαρέμι στο «Power of Love»

Σάλο προκάλεσαν οι απόψεις που εξέφρασε για το γυναικείο...

Η τηλεοπτική επιστροφή της Ματίνας Νικολάου στο πλευρό του Μουτσινά

Mε τον Μουτσινά χεράκι χεράκι και τη νέα τηλεοπτική...

Τι κρύβεται πίσω από τη μαφιόζικη εκτέλεση με 14 σφαίρες του τοπογράφου Παναγιώτη Στάθη στο Ψυχικό

Την ώρα που το πανελλήνιο παρακολουθεί μουδιασμένο το νέο...