Τετάρτη, 3 Ιουλίου, 2024

Κρατερός Κατσούλης: «Με τον γιο μου από όταν έγινε δυο ετών αρχίσαμε...

Ο Κρατερός Κατσούλης, παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Happy...

Φωνή ΑμεΑ με τη Χρονοπούλου – Τι καλούνται να πληρώσουν τα άτομα...

Βαθιά το χέρι στην τσέπη βάζουν τα άτομα με...

Ο Πέτρος Συρίγος μάς ετοιμάζει aglio e olio με γαρίδες!

Aglio e olio με γαρίδες έφτιαξε ο Πέτρος Συρίγος...

Σαμπρίνα: «Έπρεπε στο βίντεο κλιπ να σπάσουμε καθρέφτες, αλλά ήμουν προληπτική»

Η Σαμπρίνα, παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη»....

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τρίτη 25 Ιουνίου

Τι σχεδιάζουν τ'άστρα για σήμερα;

ΚΡΙΟΣ: Ενεργήστε με σύνεση και αυτοπεποίθηση. Μπορεί με το να ανοίξετε τα χαρτιά σας την κατάλληλη στιγμή, να αποφύγετε ενέργειες αντιπάλων που δρουν παρασκηνιακά. Εργασιακές αλλαγές προσώπων και καταστάσεων θα έχουν αντίκτυπο σε εσάς.

ΤΑΥΡΟΣ: Οι επιδιώξεις που έχετε στον εργασιακό χώρο αρχίζουν να υλοποιούνται. Μετριάστε την έπαρση, ελέγξτε τα νεύρα σας και αποφύγετε να δώσετε αφορμές για σχόλια. Χρησιμοποιήστε τη δύναμή σας ως κινητήρια δύναμη για να κάνετε αυτά που θέλετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Ηρθε η ώρα για εκκαθαρίσεις και δεν έχετε πολλά περιθώρια για υποχωρήσεις και συμβιβασμούς. Προσεγγίστε δυναμικά αυτό που θέλετε να πετύχετε και βάλτε μια τάξη. Μην είστε σκληροί στην κριτική σας και αποφύγετε ανταγωνιστικές κινήσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Προσπαθήστε να ενεργοποιήσετε όλη σας τη θέληση για να πετύχετε μια καλύτερη αξιολόγηση στον εργασιακό σας χώρο από τους συνεργάτες σας. Εκτονωθείτε σε συναισθηματικό επίπεδο και χαρείτε ό,τι σας προσφέρει απλόχερα η ζωή.

ΛΕΩΝ: Μείνετε σταθεροί στις θέσεις σας χωρίς να γίνεστε προκλητικοί και εριστικοί. Οι διαπληκτισμοί με άτομα που δεν είναι έτοιμα να ακούσουν την αλήθεια είναι ανούσιοι και χωρίς αποτέλεσμα. Για να αλλάξει η διάθεσή σας ασχοληθείτε με δημιουργικά πράγματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Είναι παρακινδυνευμένο άλλα να λέτε και άλλα να κάνετε. Η συνέπεια, η υπευθυνότητα και η αμεσότητα θα σας δώσουν από διάφορες επικοινωνιακές παγίδες. Ασχοληθείτε μόνο με δημιουργικές εργασίες που θα σας βοηθήσουν να εδραιωθείτε.

ΖΥΓΟΣ: Θα έχετε αρκετό χρόνο να μείνετε με τον εαυτό σας και να κάνετε έναν απολογισμό της κατάστασης. Φανείτε επιφυλακτικοί στα οικονομικά και μην πάρετε ριψοκίνδυνες αποφάσεις. Θα βγει αληθινή η διαίσθηση ενός φίλου που σας είχε προειδοποιήσει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Προσπαθήστε να αποφύγετε κακοτοπιές δείχνοντας ενδιαφέρον και κατανόηση στα άτομα που αγαπάτε. Μην είστε εριστικοί με όσους έχουν σχέση με τον εργασιακό σας χώρο. Μια παλιά κατάσταση επανέρχεται στο προσκήνιο και σας γυρίζει στο παρελθόν.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Να θυμάστε πως αν θέλετε να περάσετε καλύτερα πρέπει να είστε προετοιμασμένοι να αντιμετωπίσετε οτιδήποτε με υπομονή και αισιοδοξία. Διατηρήστε κλίμα αισιοδοξίας και μην επιτρέψετε σχόλια για άτομα που δεν είναι παρόντα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μπορείτε να αρνηθείτε μια πρόταση ή να ματαιώσετε προς το παρόν ένα από τα σχέδιά σας, αφού θα υπάρξουν άλλες ευκαιρίες. Μην αφήνετε τις ανησυχίες να σας κόβουν τη χαρά. Μην πιστεύετε σε ψεύτικες υποσχέσεις, ειδικά σε αυτές που δίνονται έπειτα από πίεση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Προσέξτε τις επενδύσεις σας, τις αγοροπωλησίες και κυρίως αυτούς που επιδιώκουν να σας ζημιώσουν. Στις προσωπικές σχέσεις μην είστε εύθικτοι και καταπιεστικοί. Οι εξελίξεις που θα υπάρχουν στα επαγγελματικά θέματα θα σας ωφελήσουν οικονομικά.

ΙΧΘΥΕΣ: Φανείτε προνοητικοί και αισιόδοξοι, χωρίς να διστάσετε να ζητήσετε τη βοήθεια ανθρώπων που έχουν αποδείξει ότι σας αγαπούν. Μην αρχίσετε σημαντικές ενέργειες. Πάρτε δραστικά μέτρα για όσους δρουν παρασκηνιακά και μην αφήσετε σχόλια να σας εκνευρίσουν.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Δεν θα πιστέψετε ποιος είναι ο πιτσιρικάς στη φωτογραφία δίπλα στον Γιάννη Μπέζο

Ο γνωστός πλέον ηθοποιός ανέβασε μια φωτογραφία από τα...

Βασίλης Καΐλας: Το ιδιαίτερο δώρο που πήρε ο θρυλικός «λουστράκος» του σινεμά

Ενα κασελάκι σαν αυτό της ταινίας «Ο λουστράκος», που...

«Σατράπης» μπήκε για… χαρέμι στο «Power of Love»

Σάλο προκάλεσαν οι απόψεις που εξέφρασε για το γυναικείο...

Η τηλεοπτική επιστροφή της Ματίνας Νικολάου στο πλευρό του Μουτσινά

Mε τον Μουτσινά χεράκι χεράκι και τη νέα τηλεοπτική...

Τι κρύβεται πίσω από τη μαφιόζικη εκτέλεση με 14 σφαίρες του τοπογράφου Παναγιώτη Στάθη στο Ψυχικό

Την ώρα που το πανελλήνιο παρακολουθεί μουδιασμένο το νέο...