Τετάρτη, 3 Ιουλίου, 2024

Μεγάλη δισκογραφική μεταγραφή για την Ιουλία Καλλιμάνη

Η Ιουλία Καλλιμάνη στην οικογένεια της Heaven Music! Η...

Λευτέρης Πανταζής: Όπως δεν τον έχουμε ξαναδεί στο βιντεοκλίπ για το νέο...

Ο Λευτέρης Πανταζής παρουσιάζει το πιο ανεβαστικό «Block» του...

Η Στικούδη μετά τη Βιέννη, έκανε χαμό και στο EuroPride της Θεσσαλονίκης

«Καυτό» ήταν το... mermaid look το οποίο επέλεξε η...

Χρήστος Χατζηπαναγιώτης: «Μετά από αυτό που έπαθα, το καινούργιο ξεκίνημα για εμένα...

Η επιτυχημένη θεατρική παράσταση «Μπαμπάδες με ρούμι» ξεκίνησε την...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τετάρτη 26 Ιουνίου

Τι σχεδιάζουν τ'άστρα για σήμερα;

ΚΡΙΟΣ: Μπορεί να είστε υπέρ του διαλόγου και της ανταλλαγής απόψεων, αλλά ενδέχεται κάποιες φορές να παρεκτραπείτε, αν νιώσετε ότι απειλούνται κάποια από τα συμφέροντά σας. Μη βασίζεστε μόνο στην καλή διάθεση των άλλων για να πετύχουν τα σχέδιά σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Απομυθοποιήστε άτομα κύρους που ήταν η αιτία να βρίσκεστε στα μετόπισθεν. Αξιοποιήστε σωστά κάθε απόφασή σας, ορθώστε το ανάστημά σας και μην κάνετε πίσω. Καλύτερα να μη μιλάτε για τα σχέδιά σας πριν αρχίσουν να πραγματοποιούνται.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Η οριοθέτηση των αναγκών σας θα σας γεμίσει αυτοπεποίθηση και θα σας τροφοδοτήσει με ψυχική ενέργεια. Ξεπεράστε πιθανές συγκρούσεις και διενέξεις με τους γύρω σας. Μην αντιδράτε με άσχημο τρόπο στα λόγια ενός φίλου, που είναι καλοπροαίρετα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Θα σας δοθούν οι ευκαιρίες να αναθεωρήσετε κάποιες από τις συμπεριφορές σας και να ακολουθήσετε πιο ήπιες τακτικές στις συνδιαλλαγές σας με τους άλλους. Βάλτε τους στόχους σας σε πρώτο πλάνο, ώστε να μπορέσετε να τους διεκδικήσετε.

ΛΕΩΝ: Η αυτοσυγκράτηση μπορεί να μην είναι στις προθέσεις σας, όμως επιβάλλεται να την ενεργοποιήσετε για να αποσπάσετε θετικές κριτικές και να κλέψετε την παράσταση. Επικεντρώστε την προσοχή σας στα αισθηματικά θέματα και δώστε άμεσες λύσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αν δείτε τα πράγματα αντικειμενικά και λιγότερο εγωιστικά, οι απαντήσεις που θα σας δοθούν θα είναι ικανοποιητικές, γι’ αυτό μην περιστρέφεστε γύρω από τον εαυτό σας. Σε υποθέσεις που γνωρίζετε καλά μην υποχωρείτε ακούγοντας λόγια του αέρα.

ΖΥΓΟΣ: Οι πειρασμοί γύρω σας μπορεί να είναι δελεαστικοί, αλλά είναι και επικίνδυνοι. Αποφύγετε να ενδώσετε σε οτιδήποτε ύποπτο, όσες δυσκολίες κι αν συναντήσετε. Μόνο με σοβαρότητα θα καταφέρετε να πείσετε τους συνεργάτες σας ότι αξίζετε περισσότερα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ισως το μέλλον να είναι αβέβαιο, αλλά εσείς το κάνετε ακόμα περισσότερο με το να κόβετε τις γέφυρες γύρω σας και ξεχνώντας όσους σας στήριξαν. Κάντε ελιγμούς όπου χρειάζονται. Χωρίς να παίρνετε ανταλλάγματα μην αφήνετε τους γύρω σας να απαιτούν.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μη βάλετε στο περιθώριο καταστάσεις που θα τις ξαναβρείτε μπροστά σας. Αναβάλλοντας να δώσετε λύσεις θα κωλυσιεργείτε και θα αναμασάτε τα ίδια και τα ίδια. Κρατήστε τα αυτιά και τα μάτια σας ανοιχτά για να μη σας προλάβουν τα γεγονότα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Το αποτέλεσμα στο στοίχημα που έχετε βάλει με τον εαυτό σας να καταφέρετε κάποιες συμφωνίες με τους δικούς σας όρους θα είναι το επιθυμητό, γι’ αυτό μη φανείτε αδιάλλακτοι. Μην αφήνετε ανεξέλεγκτη τη ζήλια σας, γιατί καταστρέφει τη σχέση σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Εχετε πολλά να θέσετε υπό τον έλεγχό σας, όμως δεν χρειάζεται να μπλοκάρετε, όταν πρέπει να δράσετε άμεσα. Ενεργοποιηθείτε και μη βάζετε φρένο στις επιθυμίες σας. Μια οικονομική συμφωνία στον εργασιακό χώρο θα επιτευχθεί χάρη σε εσάς.

ΙΧΘΥΕΣ: Αν αρχίσετε να νιώθετε ασφαλείς και ήρεμοι, θα δείτε τα πράγματα να παίρνουν τον δρόμο τους. Η αντίσταση στις εύκολες λύσεις θα σας ανταμείψει με καλύτερες επιλογές. Κλέψτε τις εντυπώσεις στις κοινωνικές εκδηλώσεις με την τόλμη και τη γοητεία σας.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Δεν θα πιστέψετε ποιος είναι ο πιτσιρικάς στη φωτογραφία δίπλα στον Γιάννη Μπέζο

Ο γνωστός πλέον ηθοποιός ανέβασε μια φωτογραφία από τα...

Βασίλης Καΐλας: Το ιδιαίτερο δώρο που πήρε ο θρυλικός «λουστράκος» του σινεμά

Ενα κασελάκι σαν αυτό της ταινίας «Ο λουστράκος», που...

«Σατράπης» μπήκε για… χαρέμι στο «Power of Love»

Σάλο προκάλεσαν οι απόψεις που εξέφρασε για το γυναικείο...

Η τηλεοπτική επιστροφή της Ματίνας Νικολάου στο πλευρό του Μουτσινά

Mε τον Μουτσινά χεράκι χεράκι και τη νέα τηλεοπτική...

Τι κρύβεται πίσω από τη μαφιόζικη εκτέλεση με 14 σφαίρες του τοπογράφου Παναγιώτη Στάθη στο Ψυχικό

Την ώρα που το πανελλήνιο παρακολουθεί μουδιασμένο το νέο...