Σάββατο, 29 Ιουνίου, 2024

Εκαναν σε 18χρονη (χωρίς εκείνη να το πάρει είδηση) ένεση με… ...

Κινδύνεψε να πεθάνει 18χρονη στη Βρετανία, όταν, χωρίς να...

Στο νοσοκομείο η Νόρα Βαλσάμη!

Νέος γολγοθάς για την ηθοποιό Νόρα Βαλσάμη, η οποία...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για το Σάββατο 29 Ιουνίου

ΚΡΙΟΣ: Οικογενειακά προβλήματα έρχονται στο προσκήνιο φέρνοντας τα πάνω...

Mολότοφ έξω από το σπίτι της προέδρου του Αρείου Πάγου

Ανθρωποκυνηγητό έχει εξαπολύσει η Αντιτρομοκρατική για τον εντοπισμό των...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για το Σάββατο 29 Ιουνίου

Τι σχεδιάζουν τ'άστρα για σήμερα;

ΚΡΙΟΣ: Οικογενειακά προβλήματα έρχονται στο προσκήνιο φέρνοντας τα πάνω κάτω και τα αποτελέσματα θα είναι ανάλογα με τη στάση που θα κρατήσετε και τη συμπεριφορά σας. Μην απογοητευθείτε αν ανακαλύψετε κάποιες αλήθειες που δεν σας αρέσουν.

ΤΑΥΡΟΣ: Επιλέξτε τις γνωριμίες σας και μην παίρνετε βιαστικές αποφάσεις. Οσους δεν σας κάνουν, απλά αφήστε τους. Δεν χρειάζεται να επιμένετε να τους εξηγήσετε αυτά που δεν καταλαβαίνουν. Μη γίνετε υπερβολικά σχολαστικοί σε κάποια επαγγελματικά σας θέματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μετατρέψτε το άγχος σας σε δημιουργικές δραστηριότητες και όχι σε διαφωνίες με ανθρώπους που μπορούν να σας φανούν χρήσιμοι στους στόχους που έχετε επιδιώξει. Ακόμα και αν όλα φαίνονται ότι σας πάνε καλά, φανείτε προνοητικοί.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Οι δυσκολίες του οικονομικού τομέα θα ξεπεραστούν με προνοητικότητα. Εξάλλου, δεν θα λείψουν από δίπλα σας άτομα που είναι πρόθυμα να σας καταλάβουν και να σας βοηθήσουν. Αποστασιοποιηθείτε από καταστάσεις που δεν σας οδηγούν πουθενά και μην τις δραματοποιείτε.

ΛΕΩΝ: Βρείτε τρόπους να ξαναβρείτε τον εαυτό σας και να ηρεμήσετε ψυχολογικά, αξιοποιώντας τις ευκαιρίες που υπάρχουν για αλλαγή στη ζωή σας, ξεκινώντας πρώτα από τον έλεγχο των οικονομικών σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Τα προβλήματα που έχετε σε συναισθηματικό επίπεδο δεν σας αφήνουν να κρίνετε σωστά, όμως τίποτα δεν γίνεται εύκολα ή γρήγορα και αν δεν στηριχτείτε στις δικές σας δυνάμεις. Σταματήστε να συζητάτε συνέχεια τα ίδια και τα ίδια, γιατί έχετε αρχίσει να κουράζετε τους άλλους.

ΖΥΓΟΣ: Ηρεμήστε, ξεκουραστείτε και προγραμματίστε τις δραστηριότητές σας. Λάθη τακτικής που θα προκαλέσουν ανεπιθύμητες περιπλοκές είναι σκόπιμο να τα αποφύγετε. Μην έρθετε σε σύγκρουση με οικογενειακά πρόσωπα, γιατί θα βγείτε χαμένοι.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Οι προσφορές στον συναισθηματικό σας τομέα είναι πολλές, αλλά ό,τι σας ενδιαφέρει δεν σας ικανοποιεί. Μια ερωτική περιπέτεια έρχεται για να ενισχύσει την αισιοδοξία σας. Αγνοήστε αυτούς που συνέχεια σας ζητάνε χωρίς να θέλουν κάτι ουσιαστικό.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ισως ένα ταξίδι ματαιωθεί ή μια συμφωνία καθυστερήσει, αλλά θα σας γίνει μια σημαντική πρόταση συνεργασίας και θα πρέπει να αποβάλετε το άγχος, γιατί επηρεάζει τη μαχητικότητά σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η επικοινωνία σας αρχίζει να καλυτερεύει, όμως προσπαθήστε να μείνετε μακριά από παρατυπίες και λάθη που θα έχουν αντίκτυπο στα σχέδιά σας και κάντε συνετούς οικονομικούς χειρισμούς.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αποφύγετε διαφωνίες με φίλους και αγαπημένα σας πρόσωπα, γιατί μόνο με ηρεμία θα καταφέρετε να δείτε ποια πρόσωπα δεν θέλουν τίποτα να δώσουν ή ίσως δεν μπορούν. Μην μπλεχτείτε σε υποθέσεις άλλων που ίσως θα έχουν για εσάς ηθικό και υλικό κόστος.

ΙΧΘΥΣ: Κάντε απολογισμό και θα διαπιστώσετε, ακόμα και αν αγχωθείτε ή πιεστείτε, πως δεν είστε εσείς αυτοί που ανήκουν στους χαμένους. Εάν, όμως, περιμένετε το ίδιο και από τους άλλους θα δυσαρεστηθείτε.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου: Παρηγοριά για τον χωρισμό στη «Γη της ελιάς»

Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου έβαλε πλώρη για τη «Γη της...

H Mαγγίρα στο τιμόνι του «Voice»

Η Μπέττυ Μαγγίρα φαίνεται ότι θα είναι τελικά η...

Οι πρωτοκλασάτοι ηθοποιοί που θα πλαισιώσουν τη «Μάγισσα» Μαρία Κίτσου

Από τις «Ψυχοκόρες» στη «Μάγισσα»! Από τη σκληρή και...

Και η εν διαστάσει σύζυγος του δημοσιογράφου της ΕΡΤ έζησε τον τρόμο

Την ώρα που η δίκη του δημοσιογράφου της ΕΡΤ...

Πάρτι γενεθλίων με την αγάπη να πλημμυρίζει, και Ματογιάννια φουλ στους VIP

Πολυκοσμία στα Ματογιάννια, με πάρτι γενεθλίων, σεργιάνια επωνύμων και...

Ο Μάνεσης φεύγει, η Νικόλτσιου έρχεται!

H Mαρία Νικόλτσιου θα πάρει τη θέση του Νίκου...