Σάββατο, 7 Σεπτεμβρίου, 2024

Εκτός από τον νέο κύκλο του «GNTM» η Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Εκτός η Ηλιάνα Παπαγεωργίου από το «GNTM», αλλά και...

Το γαμήλιο πάρτι στο Γκάζι για Τσακαλώτο και Νάσση, οι οποίοι ...

«Παντρεύτηκε» ο... μπαμπάς, όχι τη Σκάρλετ Γιόχανσον ή την...

Διακοπές στο Αιγαίο για τον ηθοποιό Τζέισον Στέιθαμ και το μοντέλο Ρόζι...

Ο Τζέισον Στέιθαμ και η Ρόζι Χάντινγκτον διαφημίζουν την...

Στεφανία Γουλιώτη: «Έχω περάσει από μεγάλα σκοτάδια και πολλή θλίψη»

Η Στεφανία Γουλιώτη παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Πρωίαν...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Κυριακή 07 Ιουλίου

Τι σχεδιάζουν τ'άστρα για σήμερα;

ΚΡΙΟΣ: Η διάθεση που έχετε για εκσυγχρονισμό θα συμβάλει αποτελεσματικά στο να αναζητήσετε νέους τρόπους αύξησης των εσόδων σας. Πριν προχωρήσετε εναρμονίστε τις δυνάμεις με τα θέλω σας, ώστε να ανοίξουν και οι άλλοτε κλειστές πόρτες. Εκτιμήστε ακόμα και τις μικρές προσφορές από την πλευρά των άλλων. Ενισχύστε το αίσθημα ευθύνης που θα σας προφυλάξει από λάθη και θα κάνει τις προσπάθειές σας επιτυχημένες. Υπερασπιστείτε τους στόχους σας, γίνετε ευέλικτοι και λιγότερο διαπραγματεύσιμοι. Στηριχτείτε στις δικές σας δυνάμεις, εμπιστευτείτε το ένστικτό σας και εκμεταλλευτείτε σωστά την πείρα που έχετε.

ΤΑΥΡΟΣ: Θα μπερδευτείτε αρκετά και οι μοιρασμένες σκέψεις σας θα ενισχύσουν την τάση σας να πιστεύετε ότι μαθαίνουν οι άλλοι τις κινήσεις σας, με αποτέλεσμα να γίνεστε θύμα παρεξηγήσεων και ίσως για κάποιους εκμετάλλευσης. Φροντίστε να είστε εγκρατείς στον τρόπο που θα εκφράζεστε και μη χάσετε την ψυχραιμία σας για κανέναν λόγο. Η υπομονή που θα δείξετε θα είναι το καλύτερο όπλο σας για να βγείτε από τα αδιέξοδα που θα προκύψουν. Μην αφήσετε συνεργάτες ή άτομα ανώτερα από εσάς να σας μειώσουν ή να σας φορτώσουν περισσότερες ευθύνες.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μέρα με τη μέρα οι πιέσεις που υπήρχαν στην αρχή θα υποχωρήσουν και θα μπορείτε να κάνετε πράγματα που σας ευχαριστούν και απολαμβάνετε. Οι δυσκολίες θα μειωθούν σημαντικά και δεν πρόκειται να ανακόψει τίποτα την άνοδό σας. Οι αλλαγές που θα προκύψουν, ακόμα κι αν δεν τις έχετε προγραμματίσει, θα έχουν θετικά αποτελέσματα, οπότε μη φοβηθείτε να προχωρήσετε και, αν χρειαστεί, επιδιώξτε τις κι εσείς. Αξιοποιήστε τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν προς όλες τις κατευθύνσεις, ώστε να βελτιωθούν τα επαγγελματικά και τα οικονομικά σας, και κατ’ επέκταση η ψυχολογία σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η διάθεσή σας για περιπέτειες θα εναλλάσσεται με τη σοβαρή πραγματικότητα και τα σκαμπανεβάσματα στη διάθεσή σας θα επηρεάζουν τη συμπεριφορά σας. Μπορείτε υπερπηδώντας κάποια προβλήματα να νιώσετε πιο άνετα. Θα έχετε την τάση να επικρατείτε σε αντίξοες συνθήκες και να βάζετε συχνά στοιχήματα με τον εαυτό σας. Με χαμηλούς τόνους και υψηλό τον πήχη των προσδοκιών σας θα νιώσετε πιο βέβαιοι για τα βήματά σας. Προσπαθήστε να ανακτήσετε το χαμένο έδαφος και να κάνετε πιο συντροφικές τις σχέσεις σας, γιατί ενώ είστε αρκετά υπομονετικοί, κάποιες φορές γίνεστε αδιάλλακτοι.

ΛΕΩΝ: Αντισταθείτε στις παραχωρήσεις και τους συμβιβασμούς εκφράζοντας ανοιχτά και δυναμικά αυτά που θέλετε. Αποδεσμευτείτε από περιττές απαιτήσεις και βάλτε στόχο σας να ασχοληθείτε με τομείς της ζωής σας που έχετε παραμελήσει. Σταματήστε να σκέπτεστε πάντα τις ατέλειες των άλλων, γιατί κι εσείς δεν είστε τέλειοι. Οι πιέσεις θα συνεχίζονται από διάφορες πλευρές, γι’ αυτό κρατήστε αποστάσεις όταν πιστεύετε πως υπάρχει κίνδυνος να προκληθούν εντάσεις. Προσπαθήστε να ελέγξετε τη συμπεριφορά σας και να μη γίνεστε επιθετικοί ή παρορμητικοί στις αντιδράσεις σας, όταν δεν μπορείτε να βρείτε το δίκιο σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Θα υπάρχει μεγαλύτερη άνεση να βρεθείτε πιο κοντά με τα πρόσωπα που επιθυμείτε αλλά και να ζήσετε με τον τρόπο που σας αντιπροσωπεύει. Ομως, επειδή εύκολα θα μπορέσουν να δημιουργηθούν παρανοήσεις ή να οδηγηθείτε σε παρεξηγήσεις, προσέξτε τον τρόπο με τον οποίο θα χειρίζεστε τον λόγο, τις υποσχέσεις που θα δώσετε, ακόμα και τα σχόλια που θα κάνετε. Μην αφήσετε την απόδοσή σας να πέσει, βασιζόμενοι πως οι άλλοι θα είναι συνέχεια παρόντες για να σας βοηθούν στα δύσκολα. Περιορίστε τα έξοδά σας, μεταθέτοντας τις αγοραστικές επιθυμίες σας για αργότερα.

ΖΥΓΟΣ: Δεν υπάρχει λόγος να προκληθούν κραδασμοί στις σχέσεις σας, ειδικά αν αυτές είναι επαγγελματικές. Μερικά πρόσωπα από τον οικογενειακό χώρο θα προσπαθήσουν να αποσπάσουν την προσοχή σας και κάποια περιστατικά θα σας κάνουν να ασφυκτιάτε. Οσον αφορά τα καινούργια άτομα που θα μπουν στη ζωή σας αυτές τις μέρες, προσέξτε να κάνετε σωστές επιλογές και να μην παρασυρθείτε από αυτά που δεν αξίζουν και δεν έχουν τίποτα να σας προσφέρουν. Φροντίστε να είστε ανοιχτοί σε προσκλήσεις που θα σας γίνουν και να κλείσετε συμφωνίες με σωστούς συνεργάτες. Να είστε κοινωνικοί, δραστήριοι και ομιλητικοί.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ακόμα κι αν στην περίπτωσή σας δεν ισχύει ότι έχετε στο πίσω μέρος του μυαλού σας πως στα ωραία είναι όλοι εκεί αλλά στα άσχημα απουσιάζουν, φροντίστε να διατηρήσετε την ενέργειά σας στο μάξιμουμ, ώστε να έχετε δυνάμεις, όταν τις χρειαστείτε. Το πλανητικό σκηνικό σάς οπλίζει με θάρρος και αρκετές νέες ιδέες. Μετατρέψτε το άγχος που έχετε σε δράση, για να έχετε σημαντικά αποτελέσματα. Οι εξελίξεις των γύρω σας ίσως επηρεάσουν και τη δική σας οικονομική πορεία. Αρκεστείτε σε ό,τι μπορείτε να εισπράξετε και δείτε το μέλλον με μεγαλύτερη αισιοδοξία.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Φροντίστε περισσότερο όποιον από τους στόχους σας δεν προχωράει ή πρέπει να τροποποιηθεί. Με διορθωτικές κινήσεις και τονωτικές ενέργειες είναι βέβαιο ότι θα διευκολύνετε την πορεία σας. Μπορεί κάποια εξωτερικά γεγονότα να διαταράσσουν την ηρεμία σας, αλλά η ο παράγοντας της τύχης θα σας βοηθήσει να μη χάσετε έδαφος. Φροντίστε να είστε προσεκτικοί στη διαχείριση των καταστάσεων και στη συμπεριφορά σας. Παράλληλα καθορίστε τις θέσεις σας για να μπορείτε να καλύψετε καλύτερα τις αισθηματικές και οικονομικές σας ανάγκες. Μην αφήνετε παρασκηνιακές καταστάσεις να σας διχάζουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Είστε υπερευαίσθητοι και ο σύντροφός σας δυσκολεύεται να κατανοήσει τον υπέρμετρο ρομαντισμό σας. Αν όμως στην προσπάθειά σας να τον ταρακουνήσετε αρχίσετε να παίζετε παιχνίδια γοητείας, θα κάνετε τη σχέση σας να υποφέρει και τελικά δεν θα κερδίσετε τίποτα. Αν ξεπεράσετε τα όρια, να είστε έτοιμοι να δεχτείτε τελεσίδικες αποφάσεις από το έτερόν σας ήμισυ. Μην αφήσετε τη φθορά να δηλητηριάσει την ερωτική σας ζωή και μην παίζετε τον ρόλο του θύματος, που δεν σας ταιριάζει. Ο ψυχισμός σας υποφέρει λόγω συνεχών συναισθηματικών αλλαγών και ο εκνευρισμός σας μπορεί να προκαλέσει εύκολα ρήξη στη σχέση σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αν καταφέρετε να μείνετε για λίγο μόνο με τον εαυτό σας, θα δείτε καθαρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζετε στη σχέση σας. Στη συνέχεια, ακόμα κι αν οι αναλυτικές συζητήσεις δεν σας αντιπροσωπεύουν, προχωρήστε ακάθεκτοι. Φροντίζοντας αυτή τη φορά να είστε ειλικρινείς και περνώντας σε εξομολογήσεις, θα θέσετε νέες βάσεις που θα βοηθήσουν τη σχέση σας να λειτουργεί ομαλά. Επειδή υπάρχει και το ενδεχόμενο να έχετε επιστροφές του παρελθόντος, με πρόσωπα που θα διεκδικήσουν εκ νέου την καρδιά σας, σκεφτείτε καλά πριν αποφασίσετε αν αξίζει τον κόπο να δώσετε μια δεύτερη ευκαιρία.

ΙΧΘΥΕΣ: Οι αδέσμευτοι συνεχίζετε να απολαμβάνετε την ελευθερία σας, όμως μια τυχαία συνάντηση θα αλλάξει συθέμελα τη ζωή σας. Ενώ εσείς θα είστε επιφυλακτικοί νομίζοντας πως αυτό το συγκεκριμένο άτομο δεν σας παρέχει τα εχέγγυα που θέλετε και τη σταθερότητα για να προχωρήσετε σε μια νέα σχέση, στην πραγματικότητα θα σας προσφέρει ακριβώς το αντίθετο. Η εβδομάδα θα είναι γεμάτη ευκαιρίες για να μην μείνετε μόνοι, αρκεί να αποφασίσετε να βγαίνετε έξω πιο συχνά, ακόμα και να ταξιδέψετε. Οι πολλές επαφές θα πολλαπλασιάσουν τα καινούργια άτομα στη ζωή σας και θα βελτιώσουν τις κοινωνικές σχέσεις σας.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ντόπα και κόκα από «σφίχτη» γκουρού! – Οι περιπέτειες με το νόμο του ιντερνετικού Mr Fitness

«Στα πράσα» πιάστηκε γνωστός ινσταγκράμερ, που εμφανίζεται ως «γκουρού»...

Εκτός από τη σύζυγο νάρκωνε και την κόρη του για να τη βιάσουν άνδρες

Σε κατάσταση σοκ οι Γάλλοι παρακολουθούν τις καταιγιστικές εξελίξεις...

Η κόρη της Ντενίση, Μαριτίνα, έβγαλε στη… φόρα τον σύντροφό της

Η κούκλα κόρη της Μιμής Ντενίση μεγάλωσε και είναι...

Η βίλα καταφύγιο του «Ιωσήφ» Κεϊτζ

Μπορεί για ενάμιση μήνα ο χολιγουντιανός σταρ Νίκολας Κέιτζ...

Η Καινούργιου στο πλευρό του αγαπημένου της που ανοίγει μαγαζί στο Παγκράτι

Φουλ ερωτευμένη η Κατερίνα, έχει γίνει βράχος για τον...

Φώτης Μεταξόπουλος: «Καλύτερα να μεγαλώσει ένα παιδί σε ίδρυμα παρά από ομόφυλα ζευγάρια»

Ο Φώτης Μεταξόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στο περιοδικό Λοιπόν....