Σάββατο, 7 Σεπτεμβρίου, 2024

Διακοπές στο Αιγαίο για τον ηθοποιό Τζέισον Στέιθαμ και το μοντέλο Ρόζι...

Ο Τζέισον Στέιθαμ και η Ρόζι Χάντινγκτον διαφημίζουν την...

Στεφανία Γουλιώτη: «Έχω περάσει από μεγάλα σκοτάδια και πολλή θλίψη»

Η Στεφανία Γουλιώτη παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Πρωίαν...

Μάριο Καλντερόνε: Ο Λαρισαίος Αλέν Ντελόν της σικελικής Μαφίας

Η «νόσος των αρχιμαφιόζων», όπως του Ιταλού «νονού των...

Τη Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου τα κανάλια παίρνουν θέσεις μάχης και βγάζουν από...

Ολα για όλα... από τη Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου! Τον...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Δευτέρα 15 Ιουλίου

Τι σχεδιάζουν τ'άστρα για σήμερα;

ΚΡΙΟΣ: Η κοινωνική σας ζωή αρχίζει να αναπτύσσεται και τα καινούργια πρόσωπα που θα μπουν στη ζωή σας θα σας είναι χρήσιμα και τώρα και στο μέλλον. Περιορίστε τις ανησυχίες σας, ειδικά αυτές που είναι αβάσιμες, γιατί γεμίζετε διλήμματα τον σύντροφό σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Δείξτε αφοσίωση στα ομαδικά σχέδια για να σας βοηθήσουν και οι άλλοι στην πορεία. Εάν βγάλετε προς τα έξω την επιθετικότητα που κρύβετε μέσα σας, το σίγουρο είναι πως θα επηρεαστούν το νευρικό σας σύστημα και η ψυχολογία σας αρνητικά.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Θα επηρεαστούν οι σχέσεις σας με τους άλλους, όμως δεν υπάρχει λόγος να φοβάστε για το τι θα γίνει, να καταπιέζετε στα συναισθήματά σας και να σκέφτεστε αν κάποιοι θα μείνουν πιστοί δίπλα σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Φροντίστε να είστε ειλικρινείς στις κοινωνικές σας σχέσεις, ώστε αν προκύψουν μέσα από αυτές συνεργασίες οι άλλοι να είναι πρόθυμοι να συνεργαστούν μαζί σας. Μέσα από την εξέλιξή τους θα εξελιχθεί και ο δικός σας χαρακτήρας.

ΛΕΩΝ: Λόγια από τρίτους που θα ακούσετε θα σας πονέσουν, όμως θα σας βοηθήσουν να συνειδητοποιήσετε αλήθειες που τόσο καιρό αποφεύγατε. Ακούστε ό,τι έχουν να σας πουν οι άλλοι και μετά πάρτε την ανάλογη θέση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Είναι, λοιπόν, πολύ πιθανόν οι καταστάσεις που θα προκληθούν από εσάς, αν δεν δείξετε την απαιτούμενη ψυχραιμία και ανοχή, να σας δημιουργήσουν στομαχικές διαταραχές. Εάν δεν θέλετε να έχετε προβλήματα και στο μέλλον, ηρεμήστε.

ΖΥΓΟΣ: Φροντίστε να περιορίσετε την παρορμητικότητά σας, μια που δεν μπορεί να συνυπάρξει με την επιφυλακτικότητά σας. Μάθετε από τα λάθη σας και μην τα επαναλαμβάνετε συνέχεια, γιατί θα εντείνετε την αγωνία σας για το μέλλον.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Κάντε τους απαραίτητους συμβιβασμούς για να προχωρήσουν καλύτερα οι υποθέσεις σας. Μπορεί να υπάρξουν και απρόοπτα που θα σας αιφνιδιάσουν, αλλά θα είναι κατά κανόνα ευχάριστα και θα αφορούν κυρίως τον συναισθηματικό σας τομέα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Παραμείνετε οργανωμένοι και μην αφήσετε τον εκνευρισμό σας να σας κάνει επιθετικούς και απόλυτους με ανθρώπους που συμβιώνετε ή συνεργάζεστε και σας ενδιαφέρει η παρουσία τους και στο μέλλον. Απελευθερωθείτε από καταστάσεις που σας καταπίεζαν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μια καινούργια εποχή αρχίζει για να ξεπεράσετε με επιτυχία τους προβληματισμούς σας χωρίς να ανακόψετε την επαγγελματική σας πορεία. Η ικανότητά σας να υποστηρίζετε τα συμφέροντά σας δεν θα είναι αμελητέα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Θα προκληθεί μια κάποια νευρικότητα, γι’ αυτό θα πρέπει να μη βιάζεστε να πείτε ή να κάνετε πράγματα. Ανεβάζοντας τις μετοχές του ονόματός σας στην αγορά της εργασίας, θα διαπιστώσετε πως θα βγείτε κερδισμένοι.

ΙΧΘΥΕΣ: Η ρεαλιστική αντιμετώπιση των καταστάσεων θα εκτιμηθεί από τον περίγυρό σας. Κάντε τις κατάλληλες διασυνδέσεις, οι οποίες θα σας οδηγήσουν σταδιακά σε επιτυχή μονοπάτια, χωρίς να ξεχνάτε πως η επιτυχία απαιτεί αγώνες.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ντόπα και κόκα από «σφίχτη» γκουρού! – Οι περιπέτειες με το νόμο του ιντερνετικού Mr Fitness

«Στα πράσα» πιάστηκε γνωστός ινσταγκράμερ, που εμφανίζεται ως «γκουρού»...

Εκτός από τη σύζυγο νάρκωνε και την κόρη του για να τη βιάσουν άνδρες

Σε κατάσταση σοκ οι Γάλλοι παρακολουθούν τις καταιγιστικές εξελίξεις...

Η βίλα καταφύγιο του «Ιωσήφ» Κεϊτζ

Μπορεί για ενάμιση μήνα ο χολιγουντιανός σταρ Νίκολας Κέιτζ...

Η κόρη της Ντενίση, Μαριτίνα, έβγαλε στη… φόρα τον σύντροφό της

Η κούκλα κόρη της Μιμής Ντενίση μεγάλωσε και είναι...

Η Καινούργιου στο πλευρό του αγαπημένου της που ανοίγει μαγαζί στο Παγκράτι

Φουλ ερωτευμένη η Κατερίνα, έχει γίνει βράχος για τον...

Φώτης Μεταξόπουλος: «Καλύτερα να μεγαλώσει ένα παιδί σε ίδρυμα παρά από ομόφυλα ζευγάρια»

Ο Φώτης Μεταξόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στο περιοδικό Λοιπόν....

Η αμηχανία της Έλλης Κοκκίνου όταν ο Ηλίας Ψινάκης ανέφερε τον πρώην σύντροφό της, Γιώργο Μπόγρη

Καλεσμένη του Ηλία Ψινάκη στην διαδικτυακή του εκπομπή βρέθηκε...